Üveg berendezések, üveg belsőépítészet

Az üveg, mint anyag a belsőépítészetben egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a felhasználók, mind a designerek körében. Hogy miért? Az üveg a nem átlátszó tárgyakkal ellentétben nem csökkenti a térérzetet, hanem akár növelheti is azt, hiszen a fény átsüt rajta. Kisebb terekben, lakásokban, irodákban így a különböző üvegberendezések, belsőépítészeti tárgyak hihetetlenül praktikusak lehetnek. Ráadásul a legújabb biztonsági üveg szabványok lehetővé teszik, hogy ezek az üvegberendezések a lehető legkevésbé legyenek veszélyesek például a gyerekek számára. Egyedi üveg gyártásban sok cég utazik hazánkban is, ezek többnyire a következő termékeket tudják előállítani: dekorüveg, különbözőféle üvegajtók, üvegfalak, üvegkorlátok, kádparavánok, zuhanykabinok. Érdemes olyan céget választani egyedi üveg gyártásra, amely sok tapasztalattal és referenciával rendelkezik, amennyiben nem találunk referenciákat weboldalukon, de jó áron dolgoznak, akkor nyugodtan kérjünk a munkáikról fényképeket akár a kapcsolati űrlapokon keresztül.

Beltéri üveg ajtó

Beltéri üvegajtó

Habár a modern lakásokban egyre több az üveg anyag, üvegajtót még nem sokan használnak otthonukban. Szállodákban, irodákban inkább jellemzőbb. A beltéri üvegajtó lehet tolóajtó, egy szárnyas, vagy két szárnyas ajtó is. A hagyományos ajtóval ellentétben ez bármennyire áteresztheti a fényt, az igények szerint. Kis helységekben érdemes átlátszóbb üveget kérni, hogy a fény áteresztés miatt nagyobbnak tűnjön a tér. Az üvegajtó a hagyományos ajtóval szemben kisebb helyet is foglal, főleg, ha tolóajtóról van szó. Az irodákban a helytakarékosság és a modern, mutatós design elengedhetetlen.

Előző bejegyzésünkben egy minőségi sportruházat webáruházól írtunk!

Olvasson többet a télikertekről, a terasz beépítésről, valamint az előtető készítésről is!

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00