télikert építés

Árnyékolás, szúnyoghálók

Tetőszerkezeti árnyékolók

A nyári túlmelegedés elleni legjobb védekezés az alumínium tetőszerkezeten elhelyezett külső, motoros télikert árnyékoló.

Ezek az alumínium tokos textil árnyékolók a tetőszerkezetre szerelt vezetősínben mozognak, motoros működtetéssel, igény esetén automatizáltan, szél-, fény- és esőérzékelővel.

Cégünk a magas minőségű, német gyártású Varisol tetőárnyékolókat javasolja, melynek forma-, szín- és textil-választéka a legmagasabb igényeket is kielégíti. A lefedendő felület méretétől és formájától függően legtöbbször a W350, W450 és W550 árnyékoló típusokat telepítjük.
Külső télikert tetőárnyékoló bemutatótermünkben élőben, működés közben is megtekinthető.

Kedvezőbb árfekvésű megoldás a tetőszerkezet belső árnyékolása, mely történhet nagy méretű textilárnyékolóval vagy mezőnkénti (raszterenkénti) árnyékolással.
A Varisol legnépszerűbb belső árnyékolótípusa a T200, mely kérhető akár tok nélküli kivitelben is, akár kézi működtetéssel.

Kézi működtetésű megoldás a belső pliszé tetőárnyékoló, mely a tetőgerendák között helyezkedik el, így nem csökkenti a belmagasságot. Ezen élvasalt, hőgőzölt textilárnyékoló belső oldala tetszőleges színben rendelhető, külső oldalán pedig alupigmentált bevonattal ellátott, ezzel segíti elő a napfény visszatükrözését és a hatékonyabb árnyékolást.
A mezők külön-külön kerülnek mozgatásra, lehetőség van tetszőleges méretre kihúzni, így nagyon pontosan szabályozható az árnyékolás mértéke.
A belső pliszé tetőárnyékolót bemutatótermünkben élőben is megtekintheti.


Oldalfali árnyékolók

A Renson cég Fixscreen márkajelzésű termékeit alkalmazzuk télikert oldalfalak külső árnyékolására.
A termék legnagyobb előnye, hogy akár 80 km/h szélállósággal rendelkezik, tehát szélben is alkalmazható, és szúnyoghálóként is szolgálhat. Rádiós távvezérléssel, motorosan működtethetjük, igény esetén automatizálhatjuk működését.
A fixscreen szerkezet bemutatótermünkben élőben, működés közben is megtekinthető.

Szúnyoghálók

Nagyobb felületek – tolóajtók vagy harmonika ajtók – rovarvédelmére a pliszé szúnyogháló nyújt optimális megoldást. Előnye, hogy tetszőleges pozícióban megállítható, nincs rugós visszarántó mechanizmusa, így élettartama sokkal hosszabb a hagyományos feltekeredő változatokkal szemben. Bezárt állapotban minimális méretűre összecsukható.

Pliszé- , toló- és fix szúnyogháló választékunkat bemutatótermünkben élőben is megtekintheti.

Redőny vagy szúnyogháló javítással kapcsolatban kattintson ide, vagy hívja kollégánkat: +36 203 450 450