télikert építés

Munkatársak

Ismerjen meg minket kicsit közelebbről!
Németh Norbert
Németh Norbert
Cégvezető, Okleveles Építőmérnök

Cégvezetőként feladatom a már meglévő ügyfelekkel történő rendszeres kapcsolattartás; a felmerülő igények és kérések teljes körű megértése és azok gyakorlatba való átültetésének biztosítása a gyártóüzemünkben.

 

Fontos feladatom mindezeken túl a helyszíni felmérések elvégzése, ahol lehetőségünk van részleteiben átbeszélni és megvitatni a megvalósulandó munkát; ezzel is gondoskodva arról, hogy ügyfeleink elégedetten vehessék át tőlünk a munkát.

 

Mindezeken túl mindennapi munkám része a szerelőcsapatok és a gyártók munkájának koordinálása is.

Németh Kata
Németh Kata
Műszaki tanácsadó

Feladataim közé tartozik az érdeklődők széleskörű tájékoztatása emailben, telefonon és bemutatótermünkben személyesen is. 

 

A helyszíni felmérések során Norbi "jobbkezeként" igyekszem a helyszínt a lehető legalaposabban megismerni, hiszen megrendelés esetén az én feladatom a műszaki rajzok, gyártmánytervek elkészítése.

 

Mindezeken túl fontos eleme a munkámnak a viszonteladói partnerekkel történő rendszeres egyeztetés és kapcsolattartás is.

Nagy Orsolya
Nagy Orsolya
Műszaki tanácsadó

Mindennapi munkám során az árajánlatkéréseket dolgozom fel, válaszolok az emailben, telefonon és/vagy személyesen felmerülő kérdésekre, kérésekre. 

 

Mindezek mellett az én feladatom a cég pénzügyeinek intézése, valamint a megrendelésekkel összefüggő dokumentáció teljes körű koordinálása is.

 

Fontos eleme a munkámnak a beszállítói partnerekkel való kapcsolattartás is, akár angol akár magyar nyelven.

Mangó
Mangó
Hangulatfelelős

Én gondoskodom munkatársaim, beszállítóink, ügyfeleink valamint az érdeklődők jókedvéről. Nagyon barátságos vagyok emberekkel és más kisállatokkal egyaránt.