télikert építés

Cégünkről

 

 Az Ötödik Évszak Kft. 1990 óta van jelen a magyar piacon, mint télikertekkel és nyílászárókkal foglalkozó cég. Több, mint 30 éves múltunk során elértük, hogy iparágunkban domináns szerepet betöltő, megkerülhetetlen piaci szereplők legyünk.

Cégünk vezetése családi tulajdonban van, már második generáció óta igyekszünk teljes körűen kiszolgálni ügyfeleink igényeit.

1990-ben az Ötödik Évszak egy kelenföldi székhellyel rendelkező, nagyobb cég ágazata volt csupán, bérelt irodában működött, pár kollégával. Az ezredfordulókor alapítottuk meg az Ötödik Évszak Kft nevű önálló céget, melynek telephelye Budapest XXI. kerületében lelt otthonra. Ez a telephely azóta is saját tulajdonban lévő gyártóüzem, irodánk ekkor azonban még a XI. kerületben maradt.

2007-ben döntöttünk úgy, hogy a gyártóüzem és az iroda ne legyen fizikailag ilyen távol egymástól, hiszen munkafolyamataik is szorosan összetartoznak. Így a gyártóüzem melletti csarnokban létrehoztunk egy 200 négyzetméter alapterületű télikert-bemutatótermet, ahol számos télikertet életnagyságban lehet megnézni, kipróbálni. Ezt a bemutatótermet időről-időre korszerűsítjük, hogy ügyfeleink mindig az aktuális trendeknek megfelelő termékpalettával ismerkedhessenek meg.

Műszaki értelemben is fontosnak tartjuk a fejlődést és megújulást: saját tulajdonú télikerttető-rendszerünk folyamatos fejlesztésével biztosítjuk a kiemelkedő ár/érték arányt, magas minőséget.

Önálló gépparkkal, gépjárműparkkal és szerelőcsapatokkal rendelkezünk, melyek lehetővé teszik a pontos, precíz munkavégzést és a tervezhetőséget, ütemezést. Telephelyünk és raktárkészletünk növelésével a 2021-ben érzékelhető alapanyaghiányt, szerelő- és gyártókapacitásunk bővítésével pedig a megnövekedett keresletet igyekszünk kiszolgálni, a külső tényezőktől lehető legfüggetlenebb módon.