Tetőrendszerbe integrálható tetőablak

Az Ötödik Évszak Kft által gyártott termékekhez felhasznált valamennyi alapanyag (alumínium profilok, üvegek, gumitömítések, PVC profilok) magyarországi gyártóktól kerülnek beszerzésre, és Budapesten kerülnek feldolgozásra. Ezáltal cégünk európai színvonalú, 100 %-ban magyar terméket állít elő.

Integrálható tetőablak

A télikert tetőszerkezetének magaslati pontján elhelyezett tetőablak a legeffektívebb szellőztetési megoldás. Egy – a homlokzaton lévő – bukó-ablakkal együtt alkalmazva, a hőmérséklet és magasság különbségből adódóan természetes cirkuláció alakul ki, mely meggátolja a télikertben a hőzsák kialakulását, ezáltal jelentősen csökkentve a helyiség hőmérsékletét. Az ablak rejtett pántokkal rendelkezik, működtetése legtöbbször motorral történik, de igényelhető manuális kialakítással is.

Előny: a tetőszerkezet magaslati pontján elhelyezve a legeffektívebb szellőztetési megoldás

Hátrány: bekerülési költsége egy homlokzati nyílászáróhoz képest jelentősen magasabb. A szerkezet gyártható alumíniumból és műanyagból is. A szerkezet életnagyságban megtekinthető bemutatótermünkben!

Télikert készítés, kivitelezés és terasz beépítés

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00