Mobil télikert és medencefedések

A mobiltélikertek nyáron egy fedett terasz, télen egy nagy üvegfelületekkel ellátott, jól szigetelő szoba előnyeit ötvözik. A nyári időszakban előtetőként, télen télikertként funkcionál. Ez a tetőszerkezetet tartó vázszerkezetnek és az oszlopközöket kitöltő eltávolítható oldalfalakkal valósítható meg. Az oldalfalak eltávolításának módja szerint két verziót építünk: Költségkímélő megoldás, ha az oszlopközöket fix alumínium vagy PVC keretekkel építjük be, melyeken természetesen elhelyezhető ablak vagy ajtó. A keretek az üveglécek kipattintása, majd az üvegek kiemelése, végül a rögzítő csavarok kioldása után távolíthatók el. Télen ugyanezeket a folyamatokat szükséges visszafelé elvégeznünk. E kialakítás hátránya, hogy némi szakértelmet és szakmunkát igényel évente két alkalommal. A tökéletes mobiltélikert oldalfalai hőhídmentes alumínium tolóajtó szárnyakból épülnek. E szárnyak alumínium síneken mozognak, és kialakítástól függően az oldalfalak 50-80 %-a nyitható.

Nyári időszakban valamennyi tolóajtószárny kiemelhető, így a nyílás 100%-a átjárható. A kiemelés nem igényel szerelést vagy szakmunkát, csupán a kiemelésgátlókat szükséges eltávolítani, és a szárnyak egy mozdulattal kiemelhetők. Mivel nem szükséges az üveget külön kezelni, az üvegtörés esélye minimálisra csökkenthető még nem hozzáértők számára is. A szárnyak visszahelyezésekor azokat nem kell újra beállítani, így a „téli” és „nyári” állapot közötti szerelési idő minimális, szárnyanként kb 1 perc. Nagy nyitható oldalfalakkal ellátott télikert: Gyakori eset, hogy az ügyfelek mobiltélikertet keresnek, ugyanis úgy gondolják, hogy a télikert egy zárt, kis mértékben nyitható szerkezet. Termékeink megismerése után gyakran megváltozik véleményük, és rájönnek, hogy ha az oldalfalak 50-80 %-a nyitható szerelés nélkül, az tökéletesen elegendő a kertkapcsolathoz. Erre pedig tökéletesen alkalmasak a harmonika, vagy tolóajtó oldalfalakkal ellátott télikert szerkezetek.

mobil télikert és medencefedés

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00