A leghasználtabb mobiltelefon márkák

Mindenki rendelkezik már egy mobiltelefonnal és ha esetleg mégsem, akkor eléggé furcsán néznek az illetőre az emberek, mivel már tényleg szinte elvárás, hogy bármikor elérhető legyen egy egyén, legyen szó magánéletről, vagy munkáról. Természetesen több száz mobiltelefon közül lehet már választani, így egyáltalán nem könnyű a feladat, hogy mégis milyen készüléket válasszunk. Ha nem csak a legelterjedtebb márkákat nézzük, akkor akár 20-30 márka termékei közül is választhatunk, de jellemzően azért Magyarországon maradnak a megbízhatóságnál, és azoknál a termékeknél, melyek már bizonyítottak, így a legtöbben Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony és LG telefonokat vásárolnak a különböző GSM boltokban.

Bővebben az iPhone-okról?
apple-logo

Az Apple a világ egyik legismertebb brandje, melyre több száz millió dollárt költenek évente, hogy megmaradjon az emberekben. Jellemzően megbízható telefonokkal rendelkeznek, azonban az utóbbi években kisebb csorba esett hírnevükön, mivel olyan frissítéseket adtak ki, melyek ellehetetlenítették a régebbi készüléke használatát, ezzel kényszerítve a felhasználókat az újabb típusok megvásárlására. Ennek ellenére az újabb modellek kiválóak, gyorsan, csodás képeket készítenek. hátrányuk, hogy drágák, nincs rajtuk Jack dugó, és az Apple saját szabványú Lightning portjával vannak szerelve, melyekhez jóval nehezebb csatlakozót találni. A VIP-Phone GSM boltban megtalálja a legújabb iPhone telefonokat!

Mi a helyzet a Samsung telefonokkal?
samsung-logo

A Samsung a világ legnagyobb mobiltelefon gyártó vállalata, az Apple legnagyobb riválisa. Szinte ugyan az elmondható a Samsung termékeiről, mint az Apple készülékeiről, nagyon erősek, kiváló képeket készítenek, gyorsak, de drágák is. Évente jelennek meg újabb modellek és ha valaki mindig a legújabb Samsung telefont szeretné megvásárolni, akkor kénytelen kiadni a jellemző 250-300.000 forintot érte. A VIP-Phone GSM boltban természetesen a Samsung telefon kínálat sem kicsi!

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00