Homlokzatbeépítések

Homlokzatok beépítését, ajtók és ablakok gyártását és kivitelezését vállaljuk, alumínium és műanyag profilrendszerekből.

Hőszigetelt megoldásokat kínálunk alumínium és PVC profilrendszerekből, meglévő falnyílásba, előtető szerkezetek bővítéseként, vagy télikert oldalfalaiként. Műanyag profilrendszerünk hat légkamrás, két- vagy háromrétegű üveggel ellátott.

Fix, télikert oldalfal profilrendszerünk alkalmas akár 6 méter magas oldalfalak - függönyfalak - készítésére is. Hőhídmentes alumínium nyílászáró rendszereinkből kialakítható fix, bukó, nyíló, eltolható vagy harmonika kivitel, hőhídmentes, azaz lakótér minőségű, fűthető kivitelben. Az ajtó és ablakszerkezetek szerelhetők két- vagy háromrétegű kivitelben, az igényeknek, és a funkciónak megfelelően.

Amennyiben a terület védelme a cél, és nem kívánja lakótérként használni a lezárt felületet, lehetség a több sínes eltolható, vagy lapozható üvegtáblákból álló rendszereink alkalmazása is. E szerkezetek nagy mértékében, vagy teljes egészükben kinyithatók, és csupa üveg, keret nélküli kialakításúak.

A műanyag nyílászárók alapesetben fehérek, felár ellenében elérhetők faerezetes, vagy RAL színben.
Az alumínium oldalfal rendszerek (lapozható vagy eltolható keret nélküli rendszerek, fix, ajtó és ablak rendszerek, többsínes tolóajtó rendszerek, harmonika ajtók, stb) alapáron rendelhetők tetszőleges RAL - azaz homogén - színben, felár ellenében készíthetők faerezetes, dekorált kivitelben.

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00