Hasznos tudnivalók a fűtőszőnyegekről!

Hazánkban számos lehetőségből tudunk választani a fűtést illetően. Vidéken jellemzően még sok helyen kazán van és fával fűtenek, de a cserépkályha és a kandalló is elterjedt, amelyek ráadásul különleges hangulatot is teremtenek. Gázzal működő fűtőtestek pedig városban és vidéken egyaránt előfordulnak, ilyen a radiátor és a konvektor is. Napjainkban az elektromos fűtésnek is hatalmas szerepe van, egyre nagyobb az érdeklődés az infrapanelek- és a fűtőszőnyeggel működő padlófűtő rendszerek iránt, mivel rengeteg előnnyel rendelkeznek.

Miért jó választás a fűtőszőnyeg?

A fűtőszőnyeg a padlóba kerül beépítésre, ezért rálépve a lábunkkal is érezhetjük a kellemes meleget, de az egész helyiségben ideális hőmérsékletet teremt. Mivel a padló alatt van a rendszer nem foglal el helyet a szobában, így nem gátol a lakás berendezésében sem.

Mit tartsunk szem előtt vásárlásnál?

Mielőtt beszereltetjük célszerű egy pár fontos szempontot jól átgondolni, elsőként például azt, hogy melyik helyiségbe akarjuk leginkább az elektromos padlófűtést. Fontos megemlítenünk, hogy a konyhába és a fürdőszobába más típusúakat építenek ki, mint a lakás többi helyiségébe. El kell döntenünk a burkolóanyag fajtáját is, hiszen a különféle burkolólapok alá különböző fűtőszőnyeget tesznek le. Márványpadlók esetében is kérhetőek, sőt kifejezetten hatékony működés figyelhető meg.

Válasszon megbízható céget, ha fűtőszőnyeget vásárol!

Az információk birtokában keressünk olyan fűtőszőnyeg lerakással foglalkozó céget, ahol kiváló szakemberek vannak, kellő tapasztalattal és tudással a hátuk mögött. Legyenek tisztában a fűtőszőnyegek sajátosságaival, előzetesen mérjék fel a terepet, számolják ki, hogy a rendelkezésre álló területhez mennyi alapanyagra lesz szükségük. A végén mindenképp kérjünk pontos tájékoztatást a használattal kapcsolatban, valamint arról, hogy meghibásodás esetén mi a teendő.

Goldinfrafutes.hu - Infrapanel és infrafűtés

A Goldinfrafutes.hu oldalon kiváló minőségű fűtőszőnyeg termékeket talál! Ha nem csak fűtőszőnyegeket szeretne vásárolni, hanem infrapanelt is (mellyel kiválóan lehet fűteni a télikertet is), akkor természetesen ilyen típusű termékeket is vásárolhat a webáruházban!

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00