A GPS nyomkövetés fontossága

Ahogy egyre fejlődnek a gépjárművek védelmi rendszerei, úgy tartják a lépést a tolvajok is a technológiában. Sajnos bármennyire is törekednek a hatóságok a lopások visszaszorítására, még mindig jelentős károkat okoznak az eltulajdonítások. A GPS nyomkövetés fontossága itt jelentkezik a legszembetűnőbben, hiszen egy megfelelő eszköz segít abban, hogy a lába kélt autónk pontos helyét meghatározhassuk, így a rendőrség gyorsan tetten tudja érni a tolvajokat.

GPS nyomkövetés

A GPS nyomkövetés fontossága azonban nem merül ki ebben. Nagy hasznát veszik azok a cégek is, amelyek szállítmányozással, vagy vállalati flotta üzembentartásával foglalkoznak. A technológia lehetővé teszi ugyanis, hogy számtalan adatot gyűjtsenek az utazásokról, a várakozási időkről, így optimalizálni tudják az útvonalakat, pontosan nyomon követhetővé válnak a sofőrök teljesítményei.

A GPS nyomkövetés fontossága extra modulok használatával még jobban erősödik

Mindezen felül a GPS rendszerek számtalan kiegészítő modullal is bővíthetőek. Ide soroljuk a raktérnyitás figyelést, a benzinfogyasztást, tankolásfigyelőt, guminyomás figyelést, de akár az automatikus matrica- és parkolójegy vásárlást is. Ezek drasztikusan megkönnyítik a sofőrök mindennapjait, automatizálnak egy csomó folyamatot, így jelentős munkaidőt tudnak megtakarítani a központi dolgozók számára.

Egy GPS-es rendszer például arra is képes lehet, hogy figyeli a gépjármű határátlépését, és figyelmeztesse a sofőrt, ha nem a megfelelő úton halad. Vannak különleges szabályok és törvények, amelyeket a hazai cégeknek be kell tartaniuk. Ezek közé tartozik a külföldi minimálbér rendszere, melynek lényege, hogy amíg a fuvaros elhagyja Magyarországot, a tartózkodás idején legalább az adott ország minimálbérét kell fizetnie a munkavállalónak.

Mint látható, a GPS nyomkövetés fontossága a magán- és üzleti élet számtalan területén egyre nagyobb teret kap. Ezek a rendszerek biztonságot, átláthatóságot és az automatizmusok révén időhatékonyságot biztosítanak. A legtöbb szolgáltató ezt rugalmas, moduláris felépítéssel kínálja, ami azt jelenti, hogy a megrendelőnek csak az után kell fizetnie, amit valójában használ.

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00