Télikert, teraszbeépítés

Bővítse ki otthonát teljes értékű, egyedi, hőszigetelt, prémium minőségű télikerttel, melyben egész évben felhőtlenül élvezheti a természet közelségét és a napfény jótékony hatását.

Bővebben
Medencefedések, mobiltélikertek

Fedje le medencéjét akár teljes egészében eltolható vagy fűthető kivitelű, oldalfalain nyitható szerkezeteinkkel, így a medencét éghajlati viszonyoktól függetlenül is használhatja.

Bővebben
Előtetők

Előtető szerkezeteink megvédik teraszát vagy bejárati ajtaját a csapadéktól, ezáltal a változékony időjárású Évszakokban is használhatja a lefedett teret. A kialakult tér később befedhető oldalfalal.

Bővebben
Homlokzatbeépítések

Ajtók, ablakok, üveg oldalfalak, nyitható, tolható, kilapozható, vagy fix kivitelben. Mindezt természetesen választhatja egy-, két- vagy akár három-rétegű üvegszerkezettel is.

Bővebben
Bevilágítók

Tetőbevilágítóink, angolakna fedési lehetőségeink segítségével fényesebbé varázsolhatja házának azon részeit is, melyek máskülönben szerényebb fényellátottsággal rendelkeznek.

Bővebben
Üvegfüggöny

Fedje be teraszát csupa üveg, mobil oldalfallal, mely időszakosan fűthető és védelmet nyújt a szél, eső, hó és zajhatások ellen. Nyáron teljesen kinyitható, így a szabad terasz érzését élvezheti!

Bővebben
Árnyékolók

Védje meg télikertjét, teraszát a túlmelegedéstől külső és belső árnyékoló-, valamint tető- és oldalfali szellőző rendszereinkkel; így biztosítva télikertje maximális élvezhetőségét a melegebb hónapokban

Bővebben
Szúnyoghálók

Tartsa télikertjén kívül a bosszantó bogarakat és rovarokat, így gondoskodva arról, hogy a télikertben, teraszon töltött időt semmilyen kellemetlen külső tényező ne zavarja meg.

Bővebben
Tolóajtók

Több sínen mozgó, több szárnyú normál és hőszigetelt tolóajtó rendszereink biztosítják a nyithatóságot, elkerülve a térbe benyíló ajtószárnyakat, melyek magasfokú berendezhetőséget garantálnak.

Bővebben

"Tavasz a télben!" - Télikert gyártás és kivitelezés

Télikert és teraszbeépítés

Télikertek, teraszbeépítések, lakótérbővítések, medencefedések gyártását és kivitelezését vállaljuk egyedi igények szerint, tetszőleges méretben, az Ön igényeihez igazodva. Télikertjeink teljes lakófunkciót valósítanak meg, azaz hőhídmentesek, télen fűthetők, nyáron hűthetők, az év egészében használhatók.

Télikertjeink tetőszerkezete alumíniumból épül, mely elemek a fesztáv és mezőszélesség függvényében minden esetben méretezettek a vonatkozó hó- és szélterhekre az Eurocode szerint.

Az alumínium profilok felületkezelése porszórással vagy dekorálással történik, így télikertje tetszőleges színű, vagy akár fahatású bevonattal ellátott is lehet. A megfelelő fényáramot az átlátszó felületek biztosítják, mely a télikert tetőszerkezetén lehet polikarbonát vagy üveg. Polikarbonát esetén több rétegű kivitel biztosítja a hőszigetelést, üvegszerkezetben thermo kialakítást alkalmazunk, mely lehet két- vagy három rétegű.

A télikert nyári túlhevülése ellen többféleképpen védekezhetünk. A télikert tervezésénél fontos a megfelelő szellőzés kialakítása. Ennek fontos része a télikert felső pontján elhelyezett szellőző, mely gondoskodik a meleg levegő kijutásáról. A télikert oldalfalainak megfelelő kinyitása is fontos a megfelelő átszellőzés biztosítása érdekében, erre az ajtók és ablakok javasoltak. A szellőztetés megoldható a kert- vagy egyéb kapcsolathoz használt nagyméretű nyíászárón, azonban az oldalfali résszellőzők, vagy bukó-nyíló ablakok használatával elkerülhető a télikert túlmelegedése távvollétünkben is.

Télikert rendszerünk alkalmas speciális tetőformák és alaprajzok kialakítására, így nem okoz gondot, ha terasza nem téglalap alakú, hanem esetleg íves vagy több töréssel rendelkezik. A télikert tetőszerkezete lehet a hagyomás nyereg- vagy félnyeregtető kialakítású, de lehetőség van többször tört, vagy egyéb, speciális télikert tetőformák kialakítására.

Összes -
Télikertek -
Mobiltélikertek -
Lapozható üvegfalak -
Előtetők -
Bevilágítók -

Télikertben otthon vagyunk! Keresse munkatársainkat bizalommal!

Csapatunk

Ismerjen meg minket kicsit közelebbről:

Cégvezetőként feladatom a megrendelőkkel történő kapcsolattartás, illetve a munkatársak munkájának koordinálása.

Németh Norbert cégvezető, okleveles építőmérnök

Tulajdonosként számomra a legfontosabb a cég stabilitásának megtartása, hosszú távú fejlesztése az új generáció vezetése alatt is.

Németh Tamás tulajdonos, ügyvezető

Feladatom a cég kintlévőségeinek nyomonkövetése, iktatása, valamint a futó projektek műszaki vezetése.

Vámosi Gyöngyi felelős műszaki vezető

Mindennapi munkém során a social media felületeket frissítem és tartom karban, emellett szakszövegíróként segítem a cég kommunikációját magyar és angol nyelven.

Nagy Orsolya PR-asszisztens

Építőmérnökként az árajánlatkérések műszaki paramétereit ellenőrzöm, illetve gyártmányrajzokat készítek, és biztosítom az iroda és a gyártóüzem közötti zavartalan együttműködést.

Miller István okleveles építőmérnök, műszaki előkészítő

A cég front desk munkatársaként feladatom a megkeresések, ügyfél igények megismerése, feltárása, és ez alapján az árajánlat és látványrajz elkészítése.

Sándor Roland árajánlatkészítő, 3d tervező

A legyártott szerkezetek helyszínen történő szakszerű és pontos beépítéséért felelek, koordinálva a szerelőcsapat többi tagjának munkáját.

Bánkúti Sándor helyszíni szerelésvezető

A gyártmánytrajzok és szabásterv alapján a télikert tetőszerkezetét és fix oldalfalait a technológiai előírás szerinti módon és minőségben gyártom le, a munka végeztével átadva az előkészítő részlegnek.

Sütő Károly tetőszerkezet gyártásvezető

Elsősorban nyílászárók gyártását végzem, beleértve a nyíló, toló, toló-bukó ajtókat és ablakokat, tetőszerkezetek gyártása mellett.

Mikolai Tibor nyílászáró gyártásvezető

A helyszíni szerelő csapat tagjaként a télikertek, nyílászárók beépítését , valamint az anyagbeszerzés lebonyolításához járulok hozzá.

Libert Csaba helyszíni szerelő

A helyszíni szerelő csapat tagjaként a télikertek, nyílászárók beépítését végzem, valamint közreműködök a lapozható üvegrendszer gyártásában.

Pataki Péter helyszíni szerelő

A helyszíni szerelő csapat tagjaként a télikertek, nyílászárók beépítését végzem, illetve az esetleges meghibásodások garanciális javításáért felelek.

Varga Máté helyszíni szerelő

A felületkezelésből visszaérkezett profilok gumitömítésekkel, távtartókkal történő ellátásán, becsomaglosán kívül feladatom a festés minőségellenőrzése is.

Giczi László előkészítő munkatárs

Rólunk mondták

Budapest

A ház félköríves teraszának a ház stílusához és formavilágához illő lefedése igen komoly és hosszas folyamat volt. Az Ötödik Évszak csapata ezt díjmentesen, több módosításon keresztül megtette. A tetőforma kitalálása után a gyártás gyorsan és pontosan zajlott a szabálytalan alapterület ellenére.

Debrecen

A munkával nagyon elégedett vagyok, és örülök, hogy egy ilyen minden apró részletre odafigyelő, már-már túlságosan részletekben elvesző céget találtam és bíztam rájuk a feladatot.

Budaörs

Sok céget megkerestem az árajánlatok bekérésekor, több cégnél személyes látogatást tettem, és választásom egyértelműen az Ötödik Évszakra esett annak ellenére, hogy az ár nem a legalacsonyabb volt. A rugalmasságukkal, hozzáállásukkal, munkájukkal maximálisan elégedett vagyok, mindenkinek ajánlom Őket.

Budapest

"Az árajánlat, látványrajz minősége, később a bemutatóterem és gyártóüzem megtekintése bizonyossá tett afelől, hogy ha a céget választom nem ér meglepetés. A szerkezet pontosan, precízen, időre, a megbeszéltek szerint elkészült. Köszönöm az együttműködést!"

Balatonkenese

 Végülis egy egészen más termék mellett döntöttem, és hálás vagyok azért, amiért a tanácsadó nem kizárólag a cége érdekeit, hanem az ügyfél érdekét is nézte. Ez mindenképpen bizalmat, és hosszútávú cégpolitikát sejtet, mellyel manapság ritkán találkozom.

Siófok

Lapozható oldalfalú teraszbeépítés mellett döntöttünk, ugyanis nem szerettük volna elveszteni a terasz nyitottságát. A télikert téli időszakban is várakozásainkon felül teljesít, valódi "zsilipet" képez a nappali köré. Mindenkinek javaslom ezt a megoldást!

Budapest

"Télikert szerkezetünk megépítésére az Ötödik Évszak Kft-t kértem fel; gyors árajánlatadás után történt meg a felmérés, majd 6 hét után már a felépített szerkezetben élvezhettük a nagycsaládi ebédeket. A cég a vállalásának magas színvonalon és maradéktalanul eleget tett. Pontos, precíz munkát végeztek, odafigyelve az apróbb részletekre is."

Zalaegerszeg

Az árajánlat kézhez vételétől számítva folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, tájékoztattak a helyszín és a megépítendő szerkezet esetleges, számomra nem nyilvánvaló buktatóiról. Értékes meglátásaikkal, kreatív gondolkodásmódjukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a teraszom a legmegfelelőbb és magas színvonalú fedést kapja."

Kehidakustány

"Leginkább azért választanám újra az Ötödik Évszak Kft-t, mert munkatársaik személyében professzionális megoldásokkal találkoztam. Teraszom szabálytalan, már-már befedésre alkalmatlan alakja sem riasztotta el őket attól, hogy álmomat megvalósítsák, ahol azóta kislányaim élvezik a napfényben úszó, megnagyobbodott szobájukat."

Nagykanizsa

Bár nem az ő árajánlatuk volt a legolcsóbb, esetükben maximálisan igaz az, hogy a pénzünkért olyan minőségi terméket kaptunk, melynek előnyeit minden egyes nap maximálisan élvezhetjük. Korrekt, precíz, igényes tervezés és munkavégzés, bátran ajánlom őket mindenkinek."

Budakeszi

"Az Ötödik Évszak Kft-vel való munka során az tetszett a legjobban, hogy rugalmasan alkalmazkodtak a mi elképzeléseinkhez, és úgy tűnt, hogy nincs számukra megoldhatatlan feladat. Felkészültség, profizmus, ügyfélközpontúság - nekem ez az Ötödik Évszak."

Bozsok

Első télikertünk a család cukrászdájának teraszára épült a legnagyobb megelégedésünk mellett. Természetesen a második - immár főként az unokák részére - épülő télikertünk tervezésére, gyártára és telepítésére az Ötödik Évszak Kft-t bíztuk meg. Most sem okoztak csalódást, a szerkezetet pontosan, időre, az ígért minőségben telepítették.

Pomáz

Fő pozitívum, hogy az ajánlat mellé látványtervet is kaptunk ami sokban megkönnyítette a megépülő télikert elképzelését. A kivitelezés zökkenőmentesen zajlott és a végeredmény magáért beszél. A helyszínen dolgozó szakemberek kedvesek és barátságosak voltak.

Keszthely

Elképzelés nélkül, de konkrét igényekkel kerestük fel a céget, akik mindenben a rendelkezésünkre álltak és tanácsokkall láttak el minket. Együtt találtuk ki mi is a legmegfelelőbb és legpraktikusabb számunkra. Nagyon örülünk a szépen megépített télikertünknek. Azóta is sok időt töltünk ott.

Debrecen

Tavalyi évben készült el a télikertünk, nagyon meg vagyunk vele elégedve, azóta is örömmel használja a család minden tagja. Valóban azt a minőséget és esztétikus kialakítást kaptuk, amelyet a bemutatóteremben is láthattunk.

Szombathely

Mióta elkészült az teraszbeépítésünk, az eső és a hideg idő sem zavarhatja meg a hétvégi családi ebédeket, örülünk, hogy végül a beépítés mellett döntöttünk. Köszönjük!

Ajánlatkérés

Kérése, kérdése, észrevétele van? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével! Árajánlatkéréshez írja le röviden igényét, és munkatársaink felkeresik Önt!

Partnereink

Az alábbi beszállító partnerek segítenek abban, hogy munkánkat a célnak leginkább megfelelő, minőségi alapanyagok felhasználásával végezhessük.