Tolóajtók

Teleszkópos alumínium hőhídmentes tolóajtó rendszer

A hőhídmentes alumínium teleszkópos tolóajtó rendszer az egyéb tolóajtó rendszereknél megszokott 50 %-os nyitás mellett lehetővé teszi az akár 80 %-os nyitáshányadot. Ez úgy történik, hogy a tolóajtó szárnyak egy-, kettő-, három- vagy négy sínen egymásba akadva, külön síkokban mozognak egy vagy akár két irányba. A szárnyak közötti tömítésről az összezáródó műanyag akasztók és négy lépcsős kefés tömítés gondoskodik. A szerkezet készülhet mobil verzióban, fix rész nélkül, ez esetben valamennyi szárny szerelésmentesen kiemelhető és visszahelyezhető, ezáltal a teljes nyílást szabaddá téve. Építhető továbbá falszerkezet mögé mozgó verziókban is. Javasolt ajtószárny szélesség: 60-120 cm.

Előny: A harmonika ajtószerkezettel közel azonos nyitási hányad érhető el jelentősen kedvezőbb áron. Működése a görgősornak köszönhetően egyszerű, ezáltal hosszú távon is megbízható.

Hátrány: A nyíló szerkezetekhez képest némileg gyengébb hőszigetelő képesség jellemzi. A szerkezet kizárólag alumínium szerkezetből gyártható. A szerkezet életnagyságban megtekinthető bemutatótermünkben!

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00