Tetőrendszerek

WG alumínium hőhídmentes tetőrendszer


Az alkalmazott WG (Wintergarden System) hőhídmentes alumínium tetőrendszer alkalmas viszonylag nagy méretű télikertek, medencefedések, pavilonok, tetőbevilágítók, függönyfalak, előtetők létrehozására, acél segédszerkezet alkalmazása nélkül. A rendszer standard tartóprofiljai 50 mm szélességűek. Magasságuk 42 mm és 190 mm között változik, az igénybevétel függvényében. A tartóprofilok belső merevítő bordákkal rendelkeznek, falvastagságuk minimum 3 és 5 mm közötti. A profilok csatlakozása rejtett, 8 mm falvastagságú alumínium toldó profilokkal történik. A különböző méretű hőhídmentes távtartók segítségével a héjalás vastagsága 6 és 50 mm között változtatható, így alkalmas a normál ragasztott, fokozott hőszigetelésű kétrétegű- és a biztonsági ragasztott három rétegű üvegszerkezetek fogadására is.

A fali indítóelemek különböző dőlésszögű tetők építését teszik lehetővé. A rendszer része a nagy teljesítményű rejtett alumínium csatornarendszer a tető-homlokzat csomópontban, mely a megfelelő vízelvezetést biztosítja nagyméretű tetőszerkezet esetén is. A télikertek gyártására kifejlesztett hőhídmentes függönyfal és tetőrendszer tartalmaz minden olyan elemet, segédprofilt mely önálló, vagy lakóházhoz illeszkedő kivitel esetén biztosítja a megfelelő hő és vízszigetelést évtizedeken át, az elvárt esztétikai és stabilitási követelmények mellett.

Synseal alumínium-PVC tetőrendszer

A Snyseal alumínium-PVC tetőrendszer a Synseal cégcsoport angliai gyárában készül. A télikert tetőrendszer alapját egy alumínium teherhordó magprofil adja, mely belül PVC, kívül PVC vagy alumínium takaróelemekkel kerül burkolásra. Ezen külső elemek végzik a polikarbonát lemezek vagy üvegek leszorítását. A télikert tetőrendszer tartalmaz minden olyan kapcsoló elemet és kiegészítőt, mely alkalmassá teszi bonyolultabb tetőformák kialakítására is.

A rendszer vízelvezető és takaróelemei fehér vagy színes PVC-ből készülnek, illetve lehetőség van különböző díszítő elemek elhelyezésére is a tetőszerkezet csúcspontján, a talpszelemen belső oldalán illetve egyéb helyeken. Különböző terhelésekhez, fesztávokhoz azonos magasságú, azonban eltérő inerciájú tartóprofilok alkalmazandók, szükséges esetben extra merevítéssel. A tetőrendszer bármilyen 60-75 mm beépítési mélységű homlokzati szerkezettel kompatibilis.

Télikert készítés, kivitelezés és terasz beépítés

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00