Kapcsolódó szolgáltatások

Cégünk vállalja a megvalósuló munkákkal kapcsolatos teljes körű ügyintézést, azaz felmérést, látvány- és engedélyezési-tervezést, gyártást, kivitelezést, árnyékolást illetve az esetleges szakipari munkák, energetikai- és statikai számítások elvégzését.

Energetikai számítások

Energetikus építészmérnök kollégánk díjazás fejében kiszámolja a megépítendő télikert, szélfogó vagy egyéb szerkezet hőnyereségét és veszteségét, fűtési- és hűtési igényét, vagy akár a komplett meglévő vagy építeni kívánt hagyományos épület energetikai tanúsítását is elvégzi.

Statikai számítások

A standard méretektől eltérő, egyedi, nagyméretű vagy speciális igények alapján építendő télikert és egyéb szerkezetek méretezési, statikai számítását, ellenőrzését tapasztalt statikus partnerünk végzi.

Látványtervezés

Három dimenziós látványtervező programunk alkalmazásával a különböző lehetőségek közül könnyen kiválasztható a meglévő épületrészhez legmegfelelőbben csatlakozó szerkezet - akár laikusok számára is.

Nyáron – a nappali üvegfalát csukva tartva – megőrizhető a lakás hűvössége, hideg időben pedig a nappali előtti télikert jelentős hővédelmet nyújt a hőveszteségekkel szemben, de ugyanakkor a téli napsugarak behatolnak a szobába. Nyári időszakban a túlzott felmelegedés ellen árnyékolással, megfelelő számú nyílászáróval, speciális üvegszerkezetekkel, vagy légkondicionálással védekezhetünk. A télikert használatát a hideg idő beálltával – a külön fűtéskörön működő fűtés teszi lehetővé. A télikert a napenergia passzív hasznosításában figyelemreméltó szerepet tölt be, különösen az átmeneti őszi és tavaszi időszakban, amikor a fűtési energia megtakarítható. A megfelelő anyagokból épített, jól hőszigetelő télikert többnyire a lakás legkedveltebb lakóhelységévé válik.

Amennyiben a téma mélyebben érdekli, kérem olvassa el cikkünket, melyben konkrét számítást talál egy átlagos ház fűtési költségeinek alakulásáról szigetelés elhelyzésével, télikert hozzáépítésével és energiagyűjtő falak beépítésével.

Engedélyeztetés

Tapasztalt építész partnereink díjazás ellenében elvégzik a télikert engedélyeztetés teljes körű procedúráját. Mivel ismerik az alkalmazott profilrendszerek gyártási és méreti sajátosságait, így a tervek elkészítése és azok benyújtásáig szükséges idő minimálisra csökkenthető.

Tanácsadás

Szakképzett kollégáink a helyszíni felméréskor, vagy irodánkban történő egyeztetéskor tanácsot adnak a javasolt szerkezet formája, nyílászárókkal kapcsolatos felszereltsége, vázszerkezeti és kitöltő anyagaival kapcsolatban, továbbá kitérnek az esetlegesen szükséges helyszíni átalakítások, későbbi árnyékolás, stb témájára is.

Szakipari munkák

Építésvezető kollégánk készséggel vállalja a megrendelt szerkezet beépítéséhez szükséges szakipari munkát igénylő átalakítások lebonyolítását. Megfelelő szakemberekkel rendelkezik bontás, alapozás, betonozás, falazás, burkolás, festés, asztalos-, ács- és bádogos feladatok teljes körű elvégzésére.

Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés alkalmával kollegánk felveszi a körülbelüli méreteket, felméri az Ügyfél igényeit a megfelelő árajánlat elkészítése érdekében. Ismerteti cégünk sajátossaágait, az alkalmazott profilrendszereket. Igény esetén tanácsadás is történik.

Gyártás

Cégünk a gyártást saját budapesti műhelyében végzi, ahol szakképzett munkatársaink végzik a német előírások szerinti gépeken a szerkezetek gyártását és összeszerelését. Mivel a gyártás nem külső partnerrel történik, garantálható a rövid határidő, és a magas rugalmasság módosítások terén is.

Szállítás

A megrendelt termékeket saját teherautóinkkal szállítjuk a helyszínre, így garantálható a pontos érkezés, és a határidőre történő teljesítés.

Kivitelezés

A helyszíni szerelést saját alkalmazottaink végzik, törekedve arra, hogy legalább egy - a szerkezet gyártásban résztvevő - munkatárs is részt vegyen a szerelésben, így biztosítható a pontosság, és a hibamentes munkavégzés.

Télikert készítés, kivitelezés és terasz beépítés

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00