Előtető | Polikarbonát előtető

Egyedi méretű, tetszőleges formájú előtetők, védőtetők, oldalfallal részben vagy teljesen ellátott szélfogók, kocsibeállók, teraszfedések gyártását és kivitelezését vállaljuk, alumínium télikert tartószerkezettel, igény esetén alumínium ereszcsatornával és lefolyóval, tartóoszlopokkal vagy tartókonzolokkal. Az alumínium vázszerkezet alkalmazásával elkerülhető a korrózió, és az előtető vagy egyéb szerkezet nem igényel utólagos felületkezelést, karbantartást.

Előtető készítés és polikarbonát előtető

A szerkezet elemeit felületkezelve (tetszőleges színűre porszórva, vagy dekorált, pl faerezetes bevonattal ellátva) szállítjuk a helyszínre, ahol rejtett csatlakozásokkal történik a csomópontok kialakítása és a szerkezetek illesztése. Az előre méretre gyártott, és műhelyünkben korábban összeszerelt előtetőt a helyszínen újra összeépítjük, így garantálva a tökéletes minőséget és gyors építést. Az előtetőt általában biztonsági ragasztott üvegszerkezettel vagy polikarbonát fedéssel látjuk el.


A tetőszerkezet rendelhető beépített, rejtett LED vagy halogén világítással, a még exkluzívabb megjelenés érdekében. Akár a bejárati ajtaja belépőjét, kisebb méretben, akár komplett teraszát kívánja védőtetővel ellátni, megtaláljuk a megfelelő megoldást. A szerkezetek - akár később, évek után is - teljes értékű hőhídmentes télikertté alakíthatók, lapozható, vagy eltolható keret nélküli oldalfal rendszereinkkel szél- és esővédetté teheti az előtetővel védett területet. Tekintse meg előtető képgalériánkat gondolatébresztő gyanánt.

Előtető, előtető készítés, polikarbonát előtető

 

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00