Előtető | Polikarbonát előtető

Egyedi méretű, tetszőleges formájú előtetők, védőtetők, oldalfallal részben vagy teljesen ellátott szélfogók, kocsibeállók, teraszfedések gyártását és kivitelezését vállaljuk, alumínium télikert tartószerkezettel, igény esetén alumínium ereszcsatornával és lefolyóval, tartóoszlopokkal vagy tartókonzolokkal. Az alumínium vázszerkezet alkalmazásával elkerülhető a korrózió, és az előtető vagy egyéb szerkezet nem igényel utólagos felületkezelést, karbantartást.

Előtető készítés

Az előtető készítés keretén belül a szerkezet elemeit felületkezelve (tetszőleges színűre porszórva, vagy dekorált, pl faerezetes bevonattal ellátva) szállítjuk a helyszínre, ahol rejtett csatlakozásokkal történik a csomópontok kialakítása és a szerkezetek illesztése. Az előre méretre gyártott, és műhelyünkben korábban összeszerelt előtetőt a helyszínen újra összeépítjük, így garantálva a tökéletes minőséget és gyors építést, ezzel teljessé téve az előtető készítést. Az előtető készítés közben általában biztonsági ragasztott üvegszerkezettel vagy polikarbonát fedéssel látjuk el a szerkezetet.

Az előtető rendelhető beépített, rejtett LED vagy halogén világítással, a még exkluzívabb megjelenés érdekében. Akár a bejárati ajtaja belépőjét, kisebb méretben, akár komplett teraszát kívánja előtetővel ellátni, megtaláljuk a megfelelő megoldást. A szerkezetek - akár később, évek után is - teljes értékű hőhídmentes télikertté alakíthatók, lapozható, vagy eltolható keret nélküli oldalfal rendszereinkkel szél- és esővédetté teheti az előtetővel védett területet.


Polikarbonát előtető

A polikarbonát előtető kiváló választást jelenthet, ha azt szeretné, hogy terasza természetes fénnyel legyen megvilágítva, időtálló, valamint könnyen szerelhető legyen. A polikarbonát anyag legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy nagyszerű fényáteresztő képességgel bír, valamint nagyon jól szigetel, így kiválóan alkalmazható előtetőknél, télikerteknél. Vastagság jellemzően 6 és 40 milliméter között mozog és többféle színben is lehet rendelni, de általában az áttetsző anyagot választják a legtöbbször. Ha a hangszigetelés is fontos szempont, akkor is jó választás lehet. Ha polikarbonát előtetőt szeretne, akkor nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot!


Előtető, előtető készítés, polikarbonát előtető

 

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00