Minőség

A német gyártástechnológiának megfelelően minden tetőszerkezetet a gyártás folyamán műhelyünkben - a felületkezelés előtt – készre összeállítunk, valamennyi csomópontot, profilcsatlakozást, élt megvizsgálunk. A profilok megmunkálása kizárólag az előírás szerinti célgépeken a műhelyünkben történik, így biztosítható az Ön által és általunk is elvárt magas minőség.

Lakótérbővítés

Télikertjeink teljes értékű lakófunkciót valósítanak meg, hőhídmentesek, azaz fűthetők és hűthetők; az átlátszó felületeken beáramló magas fényhozam pedig többnyire a ház legkedveltebb lakóhelyiségévé teszi télikertjét; növeli életminőségét.

Magyar termék

Az Ötödik Évszak Kft által gyártott termékekhez felhasznált valamennyi alapanyag (alumínium profilok, üvegek, gumitömítések, PVC profilok) magyarországi gyártóktól kerülnek beszerzésre, és Budapesten kerülnek feldolgozásra. Ezáltal cégünk európai színvonalú, 100 %-ban magyar terméket állít elő.

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Rövid határidő

Raktárkészletünknek és saját profilrendszerünknek köszönhetően akár a rövid, egy-két hetes gyártási határidő is megvalósítható.

Referencia

Ország és Európa szerte több száz referenciával rendelkezünk; honlapunkon és kiadványainkban kizárólag az általunk épített szerkezetek fényképei találhatók.

Szolgáltatás

Cégünk vállalja a megvalósuló munkákkal kapcsolatos teljes körű ügyintézést, azaz felmérést, látvány- és engedélyezési-tervezést, gyártást, kivitelezést, árnyékolást illetve az esetleges szakipari munkák, energetikai- és statikai számítások elvégzését.

Esztétika

A télikert tető és oldalfalának egy egységet kell alkotnia, így cégünk minden esetben törekszik a harmóniára. A tető és a homlokzat raszter kiosztása megegyezik, azaz a tetőprofilok tengelyei futnak az oldalfalak profiljainak tengelyeivel; a mezőközök a télikert valamennyi oldalán közel egyformák, a tetőszerkezet profiljai szélsőséges fesztávok esetén is síkban találkoznak, nincsenek kiugró toldások, erősítések.

Profilrendszer

Szerkezeteinket a - tartósság jegyében - alumíniumból és műanyagból gyártjuk, több profilrendszert alkalmazva. Ennek köszönhetően bizonyosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb anyagot, méretet, színt, kivitelt és formát.

Garancia

A cégünk az átadott szerkezetekre 2 év teljes körű garanciát, az üvegre 5 év, az alumínium profilokra 10 év átrozsdásodás elleni, a polikarbonátra 10 év időjárás-állósági garanciát vállal.