télikert építés
Teraszfedés profi kivitelezéssel

Teraszfedés profin: az előtető előnyei

Hozza ki a legtöbbet teraszából előtető segítségével! Ha szeretné kiélvezni a kert közelségét az év bármely időszakában, kiülni a teraszra egy étkezés vagy beszélgetés erejéig, amikor csak kedve szottyan, vagy maximálisan kihasználni a teraszfedés adta lehetőségeket, akkor ismerje meg közelebbről az egyik legnépszerűbb termékünket, az előtetőt!


Teraszfedés oldalfalak nélkül
Az előtető szerkezete oszlopokon állva csatlakozik a ház egyik falához, így oldalfalak nélkül fedi le a teraszt, ezáltal meghosszabbítja a terasz kihasználhatóságát. Ennek köszönhetően még rossz időben sem kell lemondani a teraszon töltött kellemes időről, hiszen a szerkezet véd a csapadéktól és az időjárás viszontagságaitól. Éppen ezért, időjárástól függetlenül, a terasz tökéletes helyszíne lesz a családi és a baráti összejöveteleknek, az idilli vacsoráknak vagy akár az esti borozásnak is!

Egy előtető, megannyi lehetőség
Azáltal, hogy az előtető maximális fedést biztosít teraszának, könnyedén és szabadon berendezhető, így akár gyermeke homokozóját vagy kényelmes hintaágyát is elhelyezheti teraszán. Mi több, az előtető nem csak terasz fölé alakítható ki, de garázs elé autóbeállóként is kiválóan funkcionál, mely védelmet nyújt járművének. Fontos megjegyezni, hogy az előtető kitöltő anyaga üveg, ezáltal az előtető mögötti helyiség, a legtöbb esetben a nappali, nem lesz sötétebb és komorabb!
Az előtető valóban lehetővé teszi, hogy minden évszakban kihasználható legyen a teraszunk, még nyári, napsütéses időben is. A szerkezeten többféle árnyékolás is alkalmazható, amely megvédi az üveget a felmelegedéstől. Az árnyékoló felhelyezhető a szerkezetre belülről és kívülről egyaránt, akár manuális vagy akár motoros kivitelezésben is.

Személyre szabott megoldások
Egy nagyon erős érv az előtető mellett, hogy abszolút otthonunk stílusához igazíthatjuk! Az előtető szerkezetek ugyanis egyedi igények szerint, tetszőleges színben rendelhetőek, valamint a tökéletes hangulat megteremtése érdekében, gerendákba beépíthető LED világítás is elérhető! Ez a fajta elegáns és modern beépített világítás az előtető kiegészítőjeként mesés hangulatvilágítást tud biztosítani a teraszon töltött időhöz.
 
Amennyiben még többet olvasna teraszfedéseinkről és előtető szerkezeteinkről, tekintse meg Télikert Választó oldalunkat a fedett terasz, vagy a zárható teraszfedés menüpontra kattintva. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 


Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!