télikert építés
Alumínium oldalfal, műanyag oldalfal

Télikert oldalfal megoldások: Hőszigetelt alumínium és műanyag oldalfal

Ha bővíteni szeretné életterét egy teljes értékű szobaként használható olyan télikerttel, ahol berendezheti étkezőjét, irodáját, vagy akár a gyerekek játszószobáját, mindezt kertje közvetlen közelében, akkor Önnek a hőszigetelt télikert a megfelelő választás!


Lakótélikertjeink legkedveltebb oldalfal beépítése

Az alumínium vázszerkezetű, hőhídmentes nyílászáró profilrendszerből épülő télikert oldalfal tökéletes megoldást jelenthet lakótélikertjének beépítésére. Az alumínium, mint szerkezeti anyag lehetővé teszi a tetszőleges forma és nyitási funkció kialakítását, tetszőleges RAL színben, mindezt kiemelkedően karcsú, kecses megjelenés mellett. Az alumínium oldalfalak színét tekintve, bármilyen építési stílushoz könnyen megtalálhatja a megfelelő árnyalatot, amely tökéletesen passzol otthona egyedi hangulatához.


Lakótélikertjeink legköltséghatékonyabb oldalfali megoldása

A költséghatékony megoldásokat szem előtt tartva, a műanyag kivitelű hőszigetelt oldalfal lesz a megfelelő választás télikert oldalfalaink kialakítására. A műanyag szerkezet is számos nyitási lehetőséget kínál, melyek közül a leggyakoribb a toló-bukó ajtó, mely rendszerrel akár 1,5 méter széles ajtószárny is kialakítható, így kétszárnyú kivitelben akár 3 méteres szabad nyílás is elérhető. Az alapesetben fehér szerkezet egy- vagy kétoldali színezett kivitelben is kérhető, melyek általában faerezetesek, így természetesebb hatást keltve.


Hogyan döntsön?

A hőszigetelt alumínium oldalfal modernebb megjelenést kölcsönöz télikertje számára, ráadásul masszívabb is, így 2,4 métert meghaladó oldalfalmagasság esetén ezt a megoldást javasoljuk. Műanyag kivitelű társát főként költséghatékonysága miatt ajánljuk, a minőséget is szeme előtt tartva; illetve abban az esetben, ha fehér színű szerkezet az elképzelés.


Hőszigetelt oldalfal-beépítési megoldásaink tökéletes választásnak bizonyulnak, ha jobb hőérzetet biztosító lakótér-bővítést vagy új lakótér kialakítását tervezi. Ismerje meg a hőszigetelt télikert nélkülözhetetlen szerkezeti elemeit, valamint teraszbeépítési lehetőségeket, tekintse meg Télikert Választó oldalunkat a hőszigetelt télikertet szeretnék menüpontra kattintva. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!