télikert építés
Teraszfedés és előtető

Tavaszra ajánljuk: teraszfedés előtető rendszerrel

Ha növelni szeretné teraszának kihasználhatóságát, megtartva a nyitott terasz adta előnyöket, akkor a tavaszi szezon kedvencét, az előtető szerkezetünket ajánljuk, amely tökéletes kiegészítő elemét képezheti az Ön otthonának is!

Az előtető előnyei
Előtető rendszereink vázát alumíniumból készítjük a hosszú élettartam fenntartása érdekében, melyet az Ön által megálmodott színben, méretben és akár egyedi formában is gyártunk, tökéletesen illeszkedve teraszának és házának stílusához és méretéhez. Általában félnyeregtetős kivitelben készül, egyik oldalán a házfalhoz csatlakozik, másik oldalán pedig oszlopok támasztják az alumínium tetőrendszert. A tetőszerkezet kitöltő anyaga a legtöbb esetben biztonsági ragasztott üvegszerkezet, de választható 25 mm-es, 8-légkamrás plokarbonát is kitöltő anyag gyanánt. Előtetőinket általában 11 cm túlnyúlással gyártjuk, az Ön által kiválasztott színű alumínium ereszcsatornával ellátva, valamint önálló vízelvezetéssel kialakítva.

Előtető egyedi igényekre szabva
Előtető szerkezeteinket minden esetben az adott terasz adottságainak, valamint a megrendelői igények figyelembe vételével tervezzük és gyártjuk, tehát nem okoz gondot például a teraszhoz kapcsolódó lépcsősor védelme az időjárás viszontagságaival szemben. Előtető szerkezeteink ezenfelül különböző árnyékoló rendszerekkel is kiegészíthetők, így gondoskodva a terasz árnyékolásáról, valamint a ház kapcsolódó helyiségeinek fény és hővédelméről is.

Előtető rendszerünket abban az esetben ajánljuk, ha tavaszi és nyári napokon a teraszon töltött időt szeretné élvezni, hidegebb időben pedig inkább védelmi fukciót töltene be e szerkezet. Ismerje meg az előtető szerkezeti elemeit, valamint a teraszfedési lehetőségeket, tekintse meg Télikert Választó oldalunkat a fedett teraszt szeretnék menüpontra kattintva. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!