télikert építés
Télikert takarítása, tisztítása

Tavaszi nagytakarítás: a teraszok és télikertek tisztántartása

Ha az Ön számára is fontos szempont, hogy teraszának tetőszerkezete vagy épp télikertjének minden üvegfelülete makulátlan legyen, akkor most megosztjuk Önnel a leghasznosabb tippeket és praktikákat, melyeknek köszönhetően mindig önfeledten élvezheti majd az ott töltött időt!

A tetőszerkezet tisztítása
A külső és belső időszakos takarítása ugyan nem kis feladat, de könnyedén kialakítható egyfajta rutin, mellyel mindig tisztának tudhatja fedett terasza vagy télikertje tetőszerkezetét. A belső felületet elegendő a szerkezet átadása után megtisztítani, hiszen később csak a pókhálók eltávolítása jelent majd feladatot. A külső üvegfelület, megfelelő dőlésszögek esetén, öntisztuló képességgel bír, így az eső elvégzi helyettünk a piszkos munka nagy részét. Azonban ha nem lehetséges a 8-10 fokos dőlésszögű tetőszerkezet kialakítása vagy csupán szeretné mindig tisztántartani az üvegtetőt, akkor a következő praktikát ajánljuk: slaggal lelocsoljuk a tetőszerkezetet, ezt követően egy állítható hosszúságú teleszkópos nyéllel, létráról egyszer átmossuk tisztítószerrel, majd slagos lemosás után a teleszkópos nyél átfordításával lehúzzuk a nedvességet a cseppes száradás elkerülése érdekében.

Az oldalfalak tisztítása
A zárható teraszok és télikertek oldalfalainak takarításával kapcsolatban sokkal egyszerűbb a teendő, mivel a belső üvegfelületek csak speciális esetben lesznek maszatosak, például ha gyermekei összefogdossák azt. A külső oldalrész a ház többi nyílászárójához hasonlóan koszolódik, tehát nem szükséges plusz munkával számolnia. Ennek eredményeképp mind kívül és belül is elegendő, ha tisztító mosószerrel, valamint nem karcoló szivaccsal és ronggyal történik az oldalfalak felületének tisztítása.

Ismerje meg termékkínálatunkat, tekintse meg Télikert Választó oldalunkat, melynek segítségével könnyedén eldöntheti mely terasz vagy télikert szerkezetünk passzolna otthona stílusához. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!