télikert építés
Üveg tolóajtó terasz téliesítése esetén

Őszre ajánljuk: lapozható és toló oldalfal

Ha Ön is szeretné kihasználni az ősz kellemes időjárását és teraszán való pihenéssel töltené ezen évszak legmelegebb óráit, akkor hadd ajánljuk figyelmébe lapozható, valamint toló oldalfal szerkezeteinket, mint teraszának leglátványosabb beépítési lehetőségeit!


Üvegfüggöny, a praktikus megoldás

A lapozható oldalfal rendszer, azaz üvegfüggöny, az egyik legsokoldalúbb oldalfalrendszerünk. A tolóajtó- és harmonikaajtó-rendszerek működését ötvözve teszi lehetővé teraszának teljesen nyitottá tételét, így jó idő esetén azt a benyomást kelti, mintha nem is lenne oldalfali beépítés, azonban hirtelen jövő esőzés vagy hideg esetén zárt állapotában is megmarad légies és filigrán szerkezetnek. Az általunk gyártott és forgalmazott üvegfüggöny-rendszer egy igazi jolly joker, hiszen könnyen építhető előtető rendszerekhez, bioklimatikus pergolákhoz, vagy akár korábban épített fa szerkezetű előtetőkhöz, vagy szabad falnyílásba is! Akár télikertet is kialakíthatunk üvegfüggöny segítségével, így pedig egy kellemes, védett teraszt kapunk, amely a hűvösebb időszakban is alkalmas lehet a bekuckózásra, az őszi hangulatban való elmélyülésre.

Toló oldalfal, az elegáns kiegészítő

Keret nélküli oldalfal rendszereink másik szóban forgó tagja a tolóajtó-rendszer, mellyel elegáns és könnyed módon oldhatjuk meg teraszunk oldalfalainak zárását. A szerkezet nagy előnye, hogy igen könnyen kezelhető, hiszen a tolóajtó szárnyak sínen mozognak, így tetszőlegesen mozgathatók. Kialakítható a rendszer úgy is, hogy nem rögzítjük egyik szárnyat sem, ekkor a szerkezet bármelyik oldalra tolható tetszés szerint, így beengedve teraszára a kinti levegőt. Működésének köszönhetően a tolóajtó szerkezet előtt a tér kényelmesen bútorozható, így akár étkezőként, nappaliként vagy elvonulásra alkalmas pihenőrészként is hasznosítható a kialakított tér. Engedje szabadjára a fantáziáját és alakítsa ki otthona új kedvenc pontját toló oldalfal segítségével!

Oldalfal rendszereink mind tökéletes választásnak bizonyulnak, ha teraszán szeretné kiélvezni az ősz melegebb napjait, mivel szerkezeteink szinte a teljesen nyitott terasz érzetét nyújtják!  Ismerje meg további teraszfedési megoldásainkat, tekintse meg Télikert Választó oldalunkat a zárható teraszfedés menüpontra kattintva. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!