télikert építés
Teraszbeépítés esetén megfelelő árnyékolás

Nyárra készülünk: a teraszok és télikertek árnyékolása

Ha Ön is szeretné megvédeni teraszát vagy télikertjét a nyári túlmelegedéstől, akkor olvassa el alábbi cikkünket, melyben ismertetjük a tetőszerkezeti árnyékolási lehetőségeket, valamint segítünk a választásban is, hogy mindig kellemes legyen a télikertben töltött idő!

A tetőszerkezet külső árnyékolása
A tetőszerkezet árnyékolásának több módja is létezik, hiszen beszélhetünk külső, illetve belső árnyékolóról, valamint motoros és manuális működtetésűről is. A túlmelegedés elleni eredményes védekezés érdekében, elsősorban a tetőszerkezeten elhelyezett külső, motoros, alumínium tokos textil árnyékolókat ajánljuk, melyek igény esetén automatizáltan, szél-, fény- és esőérzékelővel is felszerelhetők. Ennek köszönhetően a tetőárnyékolók szélben vagy esőben behúzódnak, ezzel védve a textilt és a szerkezetet, napsütésben pedig automatikusan kinyílnak. A cégünk által leginkább javasolt magas minőségű, német gyártású Varisol tetőárnyékolók számos forma-, szín- és textil-választékot biztosítanak, így teljesen a terasz- és télikert-tulajdonosok ízlésére szabható.

A tetőszerkezet belső árnyékolása
Ha anyagilag kedvezőbb árnyékolási megoldást keres, akkor a tetőszerkezet belső árnyékolása szolgál megoldásul, amely történhet nagy méretű textilárnyékolóval (akár tok nélküli kivitelben is, akár kézi működtetéssel) vagy mezőnkénti (raszterenkénti) árnyékolással. Kifejezetten kézi működtetésű megoldásként a belső pliszé tetőárnyékolót ajánljuk, mely a tetőgerendák között helyezkedik el, így nem csökkentve a belmagasságot. Ezen élvasalt, hőgőzölt textilárnyékoló belső oldala tetszőleges színben rendelhető, külső oldalán pedig alupigmentált bevonattal ellátott, ezzel elősegítve a napfény visszatükrözését és a hatékonyabb árnyékolást. A mezők ez esetben külön-külön kerülnek mozgatásra, hiszen lehetőség van tetszőleges méretre kihúzni, így nagyon pontosan szabályozható az árnyékolás mértéke.

Ismerje meg termékkínálatunkat, tekintse meg Télikert Választó oldalunkat, melynek segítségével könnyedén eldöntheti mely terasz vagy télikert szerkezetünk passzolna otthona stílusához, valamint segítséget nyújtunk abban is, hogy mely tetőszerkezet árnyékolási módszer a legmegfelelőbb az Ön számára. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!