télikert építés
Terasz árnyékolása és rovarvédelme

Nyárra ajánljuk: a télikertek oldalfali árnyékolása és rovarvédelme

Ha Önnek is fontos, hogy télikertjét a legnagyobb melegben is komfortosan, hűsen és rovaroktól mentesen élvezhesse, akkor olvassa el alábbi cikkünket, melyben bemutatjuk az egyik legnépszerűbb motoros oldalfali árnyékoló rendszert és a szúnyogháló típusokat.

A télikertek oldalfali árnyékolása
Az oldalfalak árnyékolása annak ellenére is alapvető szempont, hogy a nyári időszakban a napenergia 70-80%-a a tetőüvegen keresztül jut be a télikertbe. A fennmaradt 20-30% képes annyi hőt termelni, hogy felmelegítse a kapcsolódó házrészt, vagy egyszerűen csak kellemetlen érzést nyújtson a télikertben töltött idő. A télikertek oldalfalainak külső árnyékolására a Renson cég fixscreen márkajelzésű termékei kiváló megoldást nyújtanak. A rendszer fő előnye, hogy akár 110 km/h szélállósággal is rendelkezik (amennyiben üvegfal elé kerül beépítésre), ami lehetővé teszi biztonságos használatát erős széllökések esetén is. Emellett a fixscreen árnyékoló funkcionális sokoldalúságot kínál, ugyanis nemcsak árnyékolóként, hanem szúnyoghálóként is szolgálhat. A beépített rádiós távvezérlés és motoros működtetés lehetővé teszi a könnyű és kényelmes kezelést, ráadásul igény esetén mindezen funkciók automatizálhatók is a magasabb szintű kényelem elérése érdekében.

A télikertek rovarvédelme
A télikertek rovarvédelme rendkívül fontos tényező a kellemes és zavartalan környezet megteremtése érdekében. Nagyobb felületek, mint például tolóajtók vagy harmonika ajtók esetén optimális megoldást nyújt a pliszé szúnyogháló a rovarvédelemre, valamint lehetővé teszi a friss levegő beáramlását és a természetes fény bejutását a télikertbe. A termék egyik legnagyobb előnye, hogy tetszőleges pozícióban megállítható, és nem rendelkezik rugós visszahúzó mechanizmussal, így élettartama jóval hosszabb a hagyományos feltekerhető változatokhoz képest. Emellett bezárt állapotában minimális méretre összecsukható, így nem foglal sok helyet. Termékkínálatunkban megtalálhatók még pliszé-, toló- és fix szúnyogháló típusok is, melyek megtekinthetők bemutatótermünkben, ahol személyesen láthatja a termékek működését és kiváló minőségét.

Ismerje meg termékkínálatunkat, tekintse meg Télikert Választó oldalunkat, melynek segítségével könnyedén eldöntheti mely terasz vagy télikert szerkezetünk passzolna otthona stílusához, valamint segítséget nyújtunk abban is, hogy mely oldalfali árnyékolási módszer, valamint szúnyogháló típus a legmegfelelőbb az Ön számára. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!