télikert építés
Télikert választó, segítség a döntésben

Nagyító alatt: a Télikert Választó nem hőszigetelt rendszerei

Ha már Ön is járt weboldalunkon, akkor biztosan találkozott Télikert Választó menüpontunkkal, melyet azért hoztunk létre, hogy segítséget nyújtsunk azzal kapcsolatban, hogy az egyes terasz-beépítési lehetőségek közül melyikre lehet Önnek a leginkább szüksége. A beépítési lehetőségek közül most kettővel fogunk részletesebben foglalkozni, rámutatva mindkettő előnyére és a köztük lévő különbségekre is.

 

Fedett teraszt szeretnék

Talán nincs is jobb egy olyan terasznál, ahol nemcsak a napsütéses órákat, hanem az esős, havas időszakokat is egyaránt élvezhetjük a kert közelségét, a kerttel való közvetlen kapcsolatot is szem előtt tartva. A fedett terasz ráadásul az időjárási viszontagságokkal szemben is megvédi kerti bútorainkat, ülőgarnitúránkat. Ehhez hasonló elképzelések mentén az előtető vagy a bioklimatikus pergola rendszert ajánljuk, melyek kiszélesítik teraszunk használhatóságát. Melegebb tavaszi és nyári napokon tetőárnyékolók teszik kellemesebbé a teraszon töltött időt, hidegebb napokon pedig az előtető-szerkezet felel a védettség biztonságos érzetéért. A bioklimatikus pergola alumínium lamellái mozgathatók, így szabályozhatjuk a beérkező napsugarak útját, valamint dőlésszögét és a légmozgás milyenségét is.

 

Zárható teraszfedést szeretnék

Abban az esetben, ha nem szeretnénk lemondani a nyitott terasz előnyeiről és szeretnénk minden évszakban megvédeni teraszunkat nemcsak az időjárás viszontagságaitól, de a rovaroktól, zajtól és portól is, akkor az egyrétegű, nem hőszigetelt télikert lesz a megfelelő választás. Az oldalfalak teljes nyithatóságának köszönhetően nyáron is élvezhetjük a kellemes szellőt, átmeneti időszakban pedig zárható teraszunk pár órára akár szobaként is funkcionálhat. Télen szükség esetén kiegészítő fűtés segítségével teraszunkon könnyedén megoldható a növények átteleltetése, ugyanakkor akár megfelelhet alkalmi használatra is, legyen szó egy ünnepi családi összejövetelről, szilveszteri társasjátékozásról, vagy épp egy kis edzésről.

 

Télikert Választó oldalunkat abban az esetben ajánljuk, ha beépítésre váró térrel rendelkezik, melyet télikertként képzelt el és segítségre van szüksége a legoptimálisabb rendszer kiválasztásához, illetve szeretné megismerni az általunk nyújtott teraszbeépítési lehetőségeket! További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.

Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!