télikert építés
Bioklimatikus pergola

Minimalista, modern teraszfedés: ez a bioklimatikus pergola

Ha mindig is vágyott egy igazi ékkőre a kertben, ami nemcsak modern és stílusos, hanem tökéletes helyszíne is tud lenni a családi, baráti összejöveteleknek, akkor ismerje meg az egyik legkiválóbb teraszfedési megoldásunkat, a bioklimatikus pergolát!

A pergola nem más, mint egy alumínium vázszerkezetből készült vízszintes – lejtés nélküli – tetőszerkezet. A szerkezetet nemcsak a ház falához rögzítve építhetjük, hanem önállóan is állhat. A lapostető szerkezetét motorizált lamellák töltik ki, melyek tetszőlegesen mozgathatók az időjárás viszontagságaitól függően. Mindemellett a pergolák széles színválasztékban elérhetők, így teljes mértékben egyedi igényekhez szabhatóak, ezzel is megteremtve a dizájnos otthont és kertet.

Az összejövetelek ideális helyszíne

Ha az időtöltés központi tere a kert, akkor a bioklimatikus pergola az egyik legjobb választás! Annak köszönhetően, hogy a lamellák igény szerint bármikor mozgathatók a tengelyük körül, könnyedén szabályozható a beáramló napfény, illetve a légmozgás mennyisége és iránya. Mi több, teljesen zárt állapotában maximális védelmet nyújt a csapadék és szél ellen, így a pergola nyugodtan és szabadon berendezhető, legyen szó kerti bútorokról, napágyról, vagy akár jakuzziról is. Mindezek alapján garantáltan állíthatjuk, hogy a pergola idilli helyszíne a családi és baráti összejöveteleknek, hangulatos ebédeknek, a kora reggeli kávézásnak vagy a késő esti borozásnak.

Extrák, az igényekre szabva

A komfortos helyszín megteremtése érdekében opcionálisan választható tartozékokokat is kínálunk a pergolákhoz. Az elegendő fény megteremtése érdekében dimmelhető LED világítást helyezünk el a lamellákban, így nem szükséges külső megvilágítás akkor sem, ha a pergola nem a ház közelében helyezkedik el. Továbbá, egyedi igény szerint a szerkezet oldalába beépíthető mind az üvegfüggöny, azaz a lapozható oldalfal, mind a toló oldalfal-rendszerünk is, így akár több évszakban is maximálisan kihasználható a pergola által lefedett tér. Ezen felül motorosan mozgatható oldalsó árnyékolók is felszerelhetők rá, melyek nagyobb védelmet nyújtanak a nyári napsütés és a rovarok ellen.

Ismerje meg további teraszfedési megoldásainkat és bioklimatikus pergola szerkezeteinket; tekintse meg Télikert Választó oldalunkat a fedett terasz, vagy a zárható teraszfedés menüpontra kattintva. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül!

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!