télikert építés
Spanyol életérzés pergolával

Mediterrán életérzés kertjében: Ismerje meg a bioklimatikus pergolát!

Ha már Önt is elragadta a spanyol életérzés varázsa, akkor kertjének kiegészítésére tökéletes választás lehet a minimalista stílusjegyeket viselő teraszfedési megoldásunk, a Spanyolországban gyártott bioklimatikus pergola. Tudjon meg többet szerkezetünkről és élje át minden nap a mediterrán tengerpartok hangulatát saját otthonában!

A pergola szerkezete
A bioklimatikus pergola alumínium vázszerkezetből készül, mely biztosítja, hogy a szerkezet hosszú éveken át ne csak esztétikus, de stabil is maradjon. Alumínium lamellák szolgálnak a vízszintes – lejtés nélküli – tetőszerkezet kitöltésére, melyek távirányítással, motorizáltan forgathatók. A lamellák szögét tetszés szerint állíthatjuk (0 és 135 fok között), így szabályozhatjuk a teraszon a fény mennyiségét, zárt állapotukban pedig nem engedik át a csapadékot, ezáltal egy esőtől mentes teraszt biztosítva, de a zavartalan légmozgást mégis fenntartva. Az esetleges esővíz a tetőszerkezetben elhelyezett belső csatornában, majd a lábakban rejtett módon kerül elvezetésre. Ez a teraszfedési szerkezet önállóan álló vagy házhoz csatlakoztatott verzióban is készülhet, mindemellett cégünk számos választási lehetőséget biztosít a színválasztástól kezdve a méretekig és a stílusig, így garantálva, hogy az Ön által megálmodott pergola tökéletesen illeszkedjen a környezetbe és harmonizáljon otthona stílusával.

Pergola egyedi igényekre szabva
Ahogyan azt korábban említettük, a bioklimatikus pergola a kert adottságainak, valamint a megrendelői igények figyelembe vételével kerül tervezésre és gyártásra, legyen szó a színről,  beépített világításról vagy esetleg szél- és esőérzékelőről. Ráadásul a pergola oldalfalai befedhetők keret nélküli toló vagy lapozható rendszerekkel és/vagy oldalfali árnyékolókkal, esetleg pliszé szúnyoghálókkal, így téve kényelmesebbé és élvezhetőbbé az ott töltött időt. Továbbá fontos megemlíteni a szerkezet egy igen kedvező előnyét, miszerint árnyékolónak minősül, így olyan esetekben is beépítésre kerülhet, ahol az engedélyezési procedúra más beépítési formákat nem tenne lehetővé.

A bioklimatikus pergola szerkezetet abban az esetben ajánljuk, ha a nyitott terasz érzetét megtartva szeretné élvezni kertje közelségét. Tekintse meg Télikert Választó oldalunkat a fedett teraszt vagy a zárható teraszfedést szeretnék menüpontra kattintva. További kérdés felmerülése esetén, keressen minket elérhetőségeinken vagy kérje ajánlatunkat egyszerűen, gyorsan weboldalunkon keresztül

 

Kedves Olvasó!
Amennyiben a konkurenciához tartozol, kérünk, tartsd tiszteletben az ügyfélszerzés és a szabad verseny intézményét! Kerüld az általunk írt tartalmak bárminemű másolását, átvételét, átszerkesztését és igyekezz önállóan, szakmailag és műszakilag színvonalas weboldalt magadtól létrehozni, ezáltal hitelesnek maradni Ügyfeleid szemében.
Köszönettel, az Ötödik Évszak Kft. csapata

Tekintse meg
galériánkat!