Bevilágítók

Különböző bevilágító szerkezeteink fénnyel látják el - egyébként sötét - házrészeit.
Tetőbevilágítóink, vagy bevilágíó kupoláink a háztetőhöz csatlakozva, megfelelő hőszigetelés mellett garantálják a megfelelő fénymennyiséget a kapcsolódó térben.

Alumínium vázszerkezet használatával tetszőleges méretű terek beépíthetőek, két- vagy három rétegű üvegszerkezet alkalmazása mellett, teljes hőhídmentességet garantálva.

Szuterén, vagy pinceszint megvilágítására angolakna fedést tudunk ajánlani, télikert profilrendszerünk alkalmazásával. Az alumínium vázszerkezet leheővé teszi tetszőleges tetőforma kialakítását, akár bevilágító oldalfalakkal kiegészítve.

A nyári esetleges túlmelegedés elkerülésére beépíthető alumínium hőhídmentes tetősik ablak, vagy résszellőző a bevilágító szerkezetbe. A felületkezelési technológiának köszönhetően a szerkezeti elemek kérhetők tetszőleges RAL színben, vagy akár dekorált, pl faerezetes kivitelben. Igény esetén beépített, rejtett LED vagy halogén világítással is igényelhető a szerkezet.

Bemutatóterem

Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Nyitvatartási idő

Hétfő: 09:00-17:00

Kedd: 09:00-17:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-17:00