Télikert árak

Télikert árak

Egy csupa üveg épületrész, télikert tervezése minden esetben egyedi szempontok alapján történik. Eszerint – mint egy autó esetében is – nehéz konkrét összeget mondani a bekerülési költségről, ugyanis kezdve a vázszerkezet anyagától, megtöltéstől, haladva a formán, színeken, felületkezelésen, nyílászárókon keresztül; a méretig, formáig, stílusig, a négyzetméterenkénti ár akár 100,000,- és 400,000,- Ft között is változhat.

Elsődlegesen a méret és a tetőforma befolyásolja a bekerülési költséget. Érdemes megjegyezni, hogy egy nagyobb télikert arányaiban mindenképpen olcsóbb, mint egy kisebb méretű, ugyanis legtöbbször ugyanannyi sarka, csomópontja van.

A vázszerkezet anyaga jelentősen befolyásolja a költségeket. A modern télikertek alumínium tető és homlokzati rendszerrel épülnek; költségkímélőbb megoldás ha az oldalfalakat PVC szerkezetből, az alumínium tetőszerkezetet megtartva építkezünk.

 

A jól működő télikertek alapeleme a megfelelő szellőzés, azaz a megfelelő mennyiségű nyílászáró. Igény esetén akár az oldalfalak 60-80 %-a is nyitható megfelelő harmonika vagy toló rendszerekkel. E nyílászárók költsége is befolyásolja a bekerülési költséget.

A szerkezet árát befolyásolja az alkalmazott felületkezelés, ugyanis PVC szerkezetek esetén jelentős, akár 40-50%-os felárat is jelenthet a standard fehértől eltérő szín vagy famintázat. Alumínium szerkezeteknél a RAL színek felármentesen, a faerezetes kivitel hozzávetőlegesen 15% felárral kalkulálandó.

Egyre gyakoribb igény a három rétegű üvegezéssel ellátott teraszbeépítés, természetesen ez is többlet költséget okoz a standard, két rétegű kivitelhez képest, úgy üvegezés mint tartószerkezet terén.

Kérje díjmentes ajánlatunkat, melyben szakképzett kollégáink több műszaki és kiviteli módot javasolnak, megfelelő árkalkuláció után. 

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.