Kapcsolódó szolgáltatások

Energetikai számítások

Energetikus építészmérnök kollégánk díjazás fejében kiszámolja a megépítendő télikert, szélfogó vagy egyéb szerkezet hőnyereségét és veszteségét, fűtési- és hűtési igényét, vagy akár a komplett meglévő vagy építeni kívánt hagyományos épület energetikai tanúsítását is elvégzi.

Statikai számítások

A standard méretektől eltérő, egyedi, nagyméretű vagy speciális igények alapján építendő télikert és egyéb szerkezetek méretezési, statikai számítását, ellenőrzését tapasztalt statikus partnerünk végzi. 

Látványtervezés

Három dimenziós látványtervező programunk alkalmazásával a különböző lehetőségek közül könnyen kiválasztható a meglévő épületrészhez legmegfelelőbben csatlakozó szerkezet - akár laikusok számára is. 

Engedélyeztetés

Tapasztalt építész partnereink díjazás ellenében elvégzik a télikert engedélyeztetés teljes körű procedúráját. Mivel ismerik az alkalmazott profilrendszerek gyártási és méreti sajátosságait, így a tervek elkészítése és azok benyújtásáig szükséges idő minimálisra csökkenthető. 

Tanácsadás

Szakképzett kollégáink a helyszíni felméréskor, vagy irodánkban történő egyeztetéskor tanácsot adnak a javasolt szerkezet formája, nyílászárókkal kapcsolatos felszereltsége, vázszerkezeti és kitöltő anyagaival kapcsolatban, továbbá kitérnek az esetlegesen szükséges helyszíni átalakítások, későbbi árnyékolás, stb témájára is.

Szakipari munkák

Építésvezető kollégánk készséggel vállalja a megrendelt szerkezet beépítéséhez szükséges szakipari munkát igénylő átalakítások lebonyolítását. Megfelelő szakemberekkel rendelkezik bontás, alapozás, betonozás, falazás, burkolás, festés, asztalos-, ács- és bádogos feladatok teljes körű elvégzésére.

Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés alkalmával kollegánk felveszi a körülbelüli méreteket, felméri az Ügyfél igényeit a megfelelő árajánlat elkészítése érdekében. Ismerteti cégünk sajátossaágait, az alkalmazott profilrendszereket. Igény esetén tanácsadás is történik.

Gyártás

Cégünk a gyártást saját budapesti műhelyében végzi, ahol szakképzett munkatársaink végzik a német előírások szerinti gépeken a szerkezetek gyártását és összeszerelését. Mivel a gyártás nem külső partnerrel történik, garantálható a rövid határidő, és a magas rugalmasság módosítások terén is.

Szállítás

A megrendelt termékeket saját teherautóinkkal szállítjuk a helyszínre, így garantálható a pontos érkezés, és a határidőre történő teljesítés.

Kivitelezés 

A helyszíni szerelést saját alkalmazottaink végzik, törekedve arra, hogy legalább egy - a szerkezet gyártásban résztvevő - munkatárs is részt vegyen a szerelésben, így biztosítható a pontosság, és a hibamentes munkavégzés.

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.