Medencefedések, mobiltélikertek

A mobiltélikertek nyáron egy fedett terasz, télen egy nagy üvegfelületekkel ellátott, jól szigetelő szoba előnyeit ötvözik. A nyári időszakban előtetőként, télen télikertként funkcionál. Ez a tetőszerkezetet tartó vázszerkezetnek és az oszlopközöket kitöltő eltávolítható oldalfalakkal valósítható meg. Az oldalfalak eltávolításának módja szerint két verziót építünk: Költségkímélő megoldás, ha az oszlopközöket fix alumínium vagy PVC keretekkel építjük be, melyeken természetesen elhelyezhető ablak vagy ajtó. A keretek az üveglécek kipattintása, majd az üvegek kiemelése, végül a rögzítő csavarok kioldása után távolíthatók el. Télen ugyanezeket a folyamatokat szükséges visszafelé elvégeznünk. E kialakítás hátránya, hogy némi szakértelmet és szakmunkát igényel évente két alkalommal. A tökéletes mobiltélikert oldalfalai hőhídmentes alumínium tolóajtó szárnyakból épülnek. E szárnyak alumínium síneken mozognak, és kialakítástól függően az oldalfalak 50-80 %-a nyitható.

Nyári időszakban valamennyi tolóajtószárny kiemelhető, így a nyílás 100%-a átjárható. A kiemelés nem igényel szerelést vagy szakmunkát, csupán a kiemelésgátlókat szükséges eltávolítani, és a szárnyak egy mozdulattal kiemelhetők. Mivel nem szükséges az üveget külön kezelni, az üvegtörés esélye minimálisra csökkenthető még nem hozzáértők számára is. A szárnyak visszahelyezésekor azokat nem kell újra beállítani, így a „téli” és „nyári” állapot közötti szerelési idő minimális, szárnyanként kb 1 perc. Nagy nyitható oldalfalakkal ellátott télikert: Gyakori eset, hogy az ügyfelek mobiltélikertet keresnek, ugyanis úgy gondolják, hogy a télikert egy zárt, kis mértékben nyitható szerkezet. Termékeink megismerése után gyakran megváltozik véleményük, és rájönnek, hogy ha az oldalfalak 50-80 %-a nyitható szerelés nélkül, az tökéletesen elegendő a kertkapcsolathoz. Erre pedig tökéletesen alkalmasak a harmonika, vagy tolóajtó oldalfalakkal ellátott télikert szerkezetek.

 

Medence fedés, télikert

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.