Előtetők

Cégünk vállalja egyedi méretű, tetszőleges formájú előtetők, védőtetők, oldalfallal részben vagy teljesen ellátott szélfogók, kocsibeállók, teraszfedések gyártását és kivitelezését, alumínium tartószerkezettel, igény esetén alumínium ereszcsatornával és lefolyóval, tartóoszlopokkal vagy tartókonzolokkal.

Az alumínium vázszerkezet alkalmazásával elkerülhető a korrózió, és az előtető vagy egyéb szerkezet nem igényel utólagos felületkezelést, karbantartást. A szerkezet elemeit felületkezelve (tetszőleges színűre porszórva, vagy dekorált, pl faerezetes bevonattal ellátva) szállítjuk a helyszínre, ahol rejtett csatlakozásokkal történik a csomópontok kialakítása és a szerkezetek illesztése.

Az előre méretre gyártott, és műhelyünkben korábban összeszerelt előtetőt a helyszínen újra összeépítjük, így garantálva a tökéletes minőséget és gyors építést.

Az előtető leggyakrabban polikarbonát megtöltéssel, ritkábban üveg vagy plexi a választott fedőanyag.

A tetőszerkezet rendelhető beépített, rejtett LED vagy halogén világítással, a még exkluzívabb  megjelenés érdekében.

Akár bejárati ajtó fölé, kisebb méretben, akár komplett teraszát kívánja  védőtetővel ellátni, megtaláljuk a megfelelő megoldást.

A szerkezetek - akár később, évek után is - teljes értékű hőhídmentes télikertté alakíthatók.
Tekintse meg előtető képgalériánkat gondolatébresztő gyanánt.

E sorok alatt, vagy a galériában megépült előtetők fotóit tekintheti meg.

L alapterületű előtető

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.