Bevilágítók

Cégünk vállalja egyedi bevilágító szerkezetek – tetőbevilágítók, üvegkupolák, tetőablakok, angolakna fedések – gyártását és kivitelezését, alumínium tetőszerkezettel, üveg vagy polikarbonát megtöltéssel, hőhídmentes kivitelben.

E bevilágító szerkezetekkel megoldható a helyiségek természetes fénnyel történő bevilágítása. A nyári esetleges túlmelegedés elkerülésére beépíthető alumínium hőhídmentes tetősik ablak, vagy résszellőző a bevilágító szerkezetbe.

A felületkezelési technológiának köszönhetően a szerkezeti elemek kérhetők tetszőleges RAL színben, vagy akár dekorált, pl faerezetes kivitelben.

Igény esetén beépített, rejtett LED vagy halogén világítással is igényelhető a szerkezet.
 

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.