Miért Ötödik Évszak?

Minőség
A német gyártástechnológiának megfelelően minden tetőszerkezetet a gyártás folyamán műhelyünkben - a felületkezelés előtt – készre összeállítunk, valamennyi csomópontot, profilcsatlakozást, élt megvizsgálunk. A profilok megmunkálása kizárólag az előírás szerinti célgépeken a műhelyünkben történik, így biztosítható az Ön által és általunk is elvárt magas minőség.

Lakótérbővítés
Télikertjeink teljes értékű lakófunkciót valósítanak meg, hőhídmentesek, azaz fűthetők és hűthetők; az átlátszó felületeken beáramló magas fényhozam pedig többnyire a ház legkedveltebb lakóhelyiségévé teszi télikertjét; növeli életminőségét.

Magyar termék
Az Ötödik Évszak Kft által gyártott termékekhez felhasznált valamennyi alapanyag (alumínium profilok, üvegek, gumitömítések, PVC profilok) magyarországi gyártóktól kerülnek beszerzésre, és Budapesten kerülnek feldolgozásra. Ezáltal cégünk európai színvonalú, 100 %-ban magyar terméket állít elő.

Profilrendszer
Szerkezeteinket a - tartósság jegyében - alumíniumból és műanyagból gyártjuk, több profilrendszert alkalmazva. Ennek köszönhetően bizonyosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb anyagot, méretet, színt, kivitelt és formát.

Rövid határidő
Raktárkészletünknek és saját profilrendszerünknek köszönhetően akár a rövid, egy-két hetes gyártási határidő is megvalósítható.

Bemutatóterem
Budapesti bemutatótermünkben életnagyságú, felépített télikerteket, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, bukó-, nyíló-, toló- és harmonika nyílászárókat tekinthet meg különböző méretekben, formákban és színekben.

Referencia
Ország és Európa szerte több száz referenciával rendelkezünk; honlapunkon és kiadványainkban kizárólag az általunk épített szerkezetek fényképei találhatók.

Szolgáltatás
Cégünk vállalja a megvalósuló munkákkal kapcsolatos teljes körű ügyintézést, azaz felmérést, látvány- és engedélyezési-tervezést, gyártást, kivitelezést, árnyékolást illetve az esetleges szakipari munkák, energetikai- és statikai számítások elvégzését.

Esztétika
A télikert tető és oldalfalának egy egységet kell alkotnia, így cégünk minden esetben törekszik a harmóniára. A tető és a homlokzat raszter kiosztása megegyezik, azaz a tetőprofilok tengelyei futnak az oldalfalak profiljainak tengelyeivel; a mezőközök a télikert valamennyi oldalán közel egyformák, a tetőszerkezet profiljai szélsőséges fesztávok esetén is síkban találkoznak, nincsenek kiugró toldások, erősítések.

Garancia
A cégünk az átadott szerkezetekre 2 év teljes körű garanciát, az üvegre 5 év, az alumínium profilokra 10 év átrozsdásodás elleni, a polikarbonátra 10 év időjárás-állósági garanciát vállal.

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.