Kapcsolat

Elérhetőségek

Ötödik Évszak Alumínium Szerkezet Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság
1211 Budapest, Csepel Ipari Park, Terelő u. 5/b
Tel: +36 1 203 4654
Mobil: + 36 20 935 8340
Mobil: + 36 20 928 4793
Fax: + 36 1 481 02 25
E-mail: info@otodikevszak.hu
Web: www.otodikevszak.hu
 

Bemutatóterem
Látogasson el budapesti télikert és nyílászáró bemutatótermünkbe, ahol életnagyságú, felépített szerkezeteken mutathatjuk be Önnek cégünk termékeit 250 m2-en! Bemutatótermünkben többek között megtekinthet kontyolt nyeregtetős, félnyeregtetős, egyszer- és többször tört tetős, szegmensíves télikerteket különböző anyagokból és színekkel, szélfogót, függönyfalat, előtetőt, árnyékolót, valamint bukó-nyíló, bejárati, teleszkópos toló, toló bukó ajtószerkezeteket.

Gyártóüzem
900 m2-es gyártócsarnokunkban a teljes gyártástechnológia megismerhető és végigkövethető, valamint meggyőződhet arról, hogy munkatársaink szakértelme, a rendelkezésre álló géppark és célszerszámok, valamint az alkalmazott minőségi anyagok lehetővé teszik az építendő szerkezettel kapcsolatos valamennyi igény és elvárás kielégítését.

 

 


Ötödik Évszak Alumínium Szerkezet Gyártó Kft. nagyobb térképen való megjelenítése

Kérjen díjmentes egyedi ajánlatot!

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel telefonon, faxon, személyesen, e-mailben, vagy kapcsolatfelvevő formulánk alkalmazásával. Ajánlatunk díjmentes, több szerkezeti megoldást tartalmaz, tetszőlegesen választható nyílászáró felszereltséggel valamint látványrajzokkal kiegészített.

Telefonon
Vonalas számainkon nyitvatartási időben (munkanapokon 9-17 óráig), mobil számainkon 9 és 19 óra között várjuk hívását.

Személyesen
Bemutatótermünkben munkanapokon 9 és 17 óra között várjuk látogatását, amennyiben mélyebb műszaki vagy anyagi egyeztetést, esetleg munkaidőn kívüli látogatást tervez kérjük egyeztessen előre időpontot kollégáinkkal.

E-mailen
Írja le pár mondatban elképzelését e-mail címünkre a jellemzőbb méretekkel, esetleg egyszerű skiccel vagy fotóval kiegészítve. Kérjük írja meg telefonszámát, hogy kollégáink a felmerülő kérdések tisztázása céljából kereshessék.

Ajánlatkérő űrlap
Töltse ki a mezőket, amennyiben valamely méretben, vagy válaszban nem biztos nyugodtan hagyja üresen, kollégáink keresni fogják a felmerülő kérdésekkel. Ha kézi skicc vagy fotó rendelkezésre áll kérem töltse fel a megfelelő helyen.

Helyszíni felmérés
Igényelheti helyszíni felmérésünket az ország teljes területén, mely telephelyünk 20 km-es körzetében díjmentes, távolabbi helyszín esetén a helyszíni felmérés költsége a vételárból levonásra kerül megrendelés esetén.

Tanácsadás, konzultáció
Kollégáink személyes találkozó alkalmával a bemutatóteremben vagy Önnél felvilágosítást adnak a lehetséges forma és szerkezeti anyag tekintetében, a javasolt és szükséges nyílászárók, színek, árnyékolás, valamint az esetleges szakipari munkálatok, engedélyek témájában is.

Név * :
E-mail cím * :
Telefonszám:
Üzenet * :
Ellenőrző kód * :

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.