Télikert - Diósd - Esettanulmány 7

2014.06.26.

Ügyfelünk családi házának teraszát kívánta beépíteni. Kattintson a továbbra!

További cikkeket a Hírek - Esettanulmányok menüpontra, vagy ide kattintva olvashat!

Esettanulmány 7

A télikert 5,8 x 1,0 méter alapterületű, 2,6 m homlokzati magasságú. Téglalap alapterületű, három oldalfallal és tetőszerkezettel rendelkezik.

Az építendő üvegház célja a teraszon található terasz időjárástól történő védelme, illetve a télikerttel kényelmesebbé válik a jakuzzi téli időszakban történő használata.

 

A télikert tetőszerkezete alumínium vázszerkezetű. A héjalóanyag 25 mm-es, hővédő polikarbonát, melynek hőátbocsátási tényezője u=1,3 W/m2K.

Az oldalfalszerkezet 6 légkamrás, 75 mm beépítési mélységű műanyag profilrendszerből épült, a 2,6-as magasság miatt a toló-bukó ajtónál statikai sorolókkal. A megtöltés a szokásos 24 mm-es üvegszerkezet, 1,0 u értékkel.

Nagy nyitható felületet tesz lehetővé a télikert teljes elülső falán elhelyezkedő kétszárnyú toló-bukó ajtó. Az oldalakon két bukó-nyíló erkélyajtó, és két bukó ablak segíti a szellőzést. A tolóajtó melletti fix részekben homlokzati résszellőző kerület elhelyezésre.

 

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.