Márciusi kedvezmény

2014.04.02.

Díjmentesen felépítjük télikertjét!

Meghosszabítva!

Részletekért kattintson a továbbra.

Márciusi tavasz köszöntő kedvezményünk keretében valamennyi megrendelt szerkezetet (legyen az teraszbeépítés, télikert, medencefedés, előtető, nyíilászáró vagy üvegfüggöny) díjmentesen telepítjük; azaz a teljes szerelési költséget cégünk vállalja.

Terméktől függően ez 15-18 % kedvezményt jelent.

A kedvezményes időszak 2014 március 1-től március 31-ig április 30-ig tart.

Kérjen árajánlatot, vagy érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!

 

 

 

 

 

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.