Homlokzatbeépítés - Budapest - Esettanulmány 8

2014.07.01.

Meglévő fedett terasz oldafalát építettük be Megrendelőnk kérésének megfelelően, tolóbukó ajtóval és bukó-nyíló ablakokkal. 

További cikkeket a Hírek - Esettanulmányok menüpontra, vagy ide kattintva olvashat!

Esettanulmány 8

A beépítendő terület 4 x 3 méter méretű, melynek két oldalát házfal határolja, felülről pedig az emelet biztosítja a felső rögzítési pontot.

 

A szerkezetet műanyagból rendelte az Ügyfél. Első fronton egy kétszárnyú, statikai sorolóval merevített középfelnyíló toló-bukó ajtót építettünk felülvilágítóval. A fix mezők alsó részébe résszellőzők kerültek a zárt állapotban lévő alapvető szellőzés céljából.

A rövidebb oldalra, bukó-nyíló ablakosort szereltünk.

A hőhídmentesség biztosítása érdekében a födémet tartó oszlopot kívülről burkolja a műanyag ajtószerkezet.

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.