Hírek

2016.03.31.

Meghívjuk díjmentesen a Construma szakmai napjaira!

Az alábbi linkre kattintva töltheti le ingyenes belépőjegyét!

 

2016.03.01.

Várjuk érdeklődőinket A Construmán az "A" pavilon 302G standján.

A kiállítás 2016 április 6-10 közötti időszakban kerül megrendezésre.

 

2014.07.01.

Meglévő fedett terasz oldafalát építettük be Megrendelőnk kérésének megfelelően, tolóbukó ajtóval és bukó-nyíló ablakokkal. 

2014.06.26.

Ügyfelünk családi házának teraszát kívánta beépíteni. Kattintson a továbbra!

2014.04.02.

Díjmentesen felépítjük télikertjét!

Meghosszabítva!

Részletekért kattintson a továbbra.

2014.04.01.

Várjuk érdeklődőinket A Construmán az "A" pavilon 305K standján.

A kiállítás április 2-6 közötti időszakban kerül megrendezésre.

Ingyenes belépőért kattintson!

 

2013.11.05.

Megrendelőnk penthouse lakásának egyik teraszát kívánta fűthető, lakószobává, télikertté alakítani.

A megvalósítás végigkövetéséhez kattintson a továbbra!

2013.10.11.

Feladatunk egy alumínium vázszerkezetű, egyedi kivitelű télikert megépítése, melynek alapterülete és tetőformája is speciális. Az alábbiakban bővebben olvashat a télikertről.

2013.10.07.

Cikkünkben energetikus kollégánk egy épület energiafelhasználását elemzi szigetelés elhelyezésével, télikert és energiagyűjtő falak hozzáépítésével. Amennyiben érdekli a napenergia hasznosításának passzív módozatai, cikkünket érdekesnek fogja találni.

2013.10.07.

Egy meglévő ház és garázs közötti terasz és pincelejáró fedésével bíztak meg minket, melyet alumínium télikert tetőszerkezettel és PVC oldalfalakkal építettünk be. A télikert felépítésének szakaszaiért és bővebb leírásért kattintson a továbbra.

   
1
|
2
» »|

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Ötödik Évszak - télikertek gyártása és kivitelezése az ország egész területén. Télikertjeinket magas minőségben és rövid határidőkkel készítjük. Télikertek tervezése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ill. a beépítési lehetőségeket. A télikertek gyártásához felhasznált valamennyi alapanyag magyarországi gyártóktól kerül beszerzésre. A télikertek kiválóan alkalmasak lakóterek bővítésére, hőszigetelt télikert gyártási technológiánknak köszönhetően az év minden szakában lakótérként használhatóak.

Ötödik Évszak - Tavasz a télben! | Télikert gyártás és kivitelezés

A weboldal üzemeltetője, jogosultja és tulajdonosa az Ötödik Évszak Kft. A honlapokon található megjelölések és védjegyek, illetve a honlapon található minták, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szöveg, képi és rajzelemek felhasználása kizárólag az Ötödik Évszak Kft. írásos hozzájárulásával történhet.